Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήTECHIntel και Google συνεργάζονται για την ταχεία επέκταση του 5G

Intel και Google συνεργάζονται για την ταχεία επέκταση του 5G

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

H Intel και η Google έρχονται σε συνεργασία με σκοπό τους την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ανάπτυξη του 5G. H συνεργασία τους αφορά κατά κύριο λόγο στην ανάπτυξη των εφαρμογών για την ορθή λειτουργία του.

Εκτός από το κομμάτι των υποδομών, το 5G για να εδραιωθεί απαιτεί αρκετή δουλειά στο κομμάτι της σύνδεσης μεταξύ τους των σημείων πρόσβασης. Αυτό γίνεται με τη βοήθεια του cloud computing και αυτό ακριβώς είναι το σημείο στο οποίο συνεργάζεται η Google με την Intel.

mechanical adv 2021

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η σύμπλευση της Google με την Intel θα επιταχύνει την υλοποίηση του 5G, με το λογισμικό FlexRay της Intel να τρέχει πάνω στην πλατφόρμα εφαρμογών Google Gloud Anthos, στοιχεία που εκτιμάται ότι θα έχουν ως αποτέλεσμα λύσεις αξιοπιστίας και άριστης λειτουργίας για τους παρόχους 5G τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

apostolakis adv 2

Τόσο η Google όσο και η Intel θεωρούν ότι η διευκόλυνση της δικτύωσης από την άποψη του λογισμικού και της γενικότερης λειτουργίας του 5G οικοσυστήματος θα δώσει μία ακόμα ώθηση στο πολλά υποσχόμενο δίκτυο 5ης γενιάς.

zygos gif 2020b
wind one adv
Eleonora Radeva
Eleonora Radevahttps://www.cna.gr
Ονομάζομαι Ράντεβα Ελεονώρα και είμαι 19 ετών. Κατάγομαι από την Βουλγαρία και είμαι γεννημένη στην Ιεράπετρα Λασιθίου. Σπουδάζω Παιδαγωγικά Προσχολικής Εκπαίδευσης στον τομέα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμος. Τα χόμπι μου είναι κυρίως η φωτογράφιση, το διάβασμα βιβλίων και η γυμναστική.
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble