Σάββατο, 15 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήTECHFord και Google | Νέα συνεργασία αλλάζει τα δεδομένα

Ford και Google | Νέα συνεργασία αλλάζει τα δεδομένα

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ford και Google επισύναψαν συμφωνία για τη σύσταση ομάδας σχετικά με την τεχνολογική αναβάθμιση της εταιρείας Ford για τα επόμενα χρόνια. H ομάδα ονομάζεται Team Upshift και περιλαμβάνει εργαζόμενους και από τις δυο εταιρείες οι οποίοι θα δουλεύουν πάνω σε αυτό το νέο εγχείρημα.

Πιο συγκεκριμένα θα ασχοληθούν με τεχνολογίες όπως Machine Learning, Computer Vision, Big Data. Αυτό το εγχείρημα έχει σκοπό να εφαρμοστεί στα ηλεκτρικά και αυτόνομα αυτοκίνητα που ετοιμάζει η Ford. Βραχυπρόθεσμος στόχος της αποτελεί η ενσωμάτωση του Android Auto που αναμένεται να ξεκινήσει από το 2023 και μετά.

mechanical adv 2021

Σε ανακοίνωσή της στο Medium, η εταιρεία Ford επισήμανε ότι το ενδιαφέρον της θα στραφεί στην παροχή υπηρεσιών στους χρήστες, και στην προσφορά προσωποποιημένων εμπειριών στους πελάτες της.

zygos gif 2020b
wind one adv
Eleonora Radeva
Eleonora Radevahttps://www.cna.gr
Ονομάζομαι Ράντεβα Ελεονώρα και είμαι 19 ετών. Κατάγομαι από την Βουλγαρία και είμαι γεννημένη στην Ιεράπετρα Λασιθίου. Σπουδάζω Παιδαγωγικά Προσχολικής Εκπαίδευσης στον τομέα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμος. Τα χόμπι μου είναι κυρίως η φωτογράφιση, το διάβασμα βιβλίων και η γυμναστική.
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble