Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήTECHFacebook εναντίον Apple για τις αλλαγές ιδιωτικότητας στο iOS 14.3

Facebook εναντίον Apple για τις αλλαγές ιδιωτικότητας στο iOS 14.3

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Το Facebook ξεκίνησε νέο πόλεμο κατά της Apple, λόγω των αλλαγών που έκανε η δεύτερη στις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας του iOS 14.3.

Με τη νέα έκδοση του λογισμικού για iPhone και iPad η Apple ενημερώνει πλέον τους χρήστες για όλους τους τρόπους παρακολούθησης των εφαρμογών μέσω του App Store.

mechanical adv 2021

Το αποτέλεσμα είναι μία τρομακτικά μεγάλη λίστα για το Facebook, καθώς πλέον βλέπουμε όλους τους τρόπους και όλα τα στοιχεία που χρησιμοποιεί η εφαρμογή. Αυτό βέβαια έφερε την αντίδραση πολλών χρηστών, καθώς η λίστα των δεδομένων παρακολούθησης χρηστών του Facebook που είδαμε στο App Store συνεχιζόταν για πολλές σελίδες.

apostolakis adv 2

Το Facebook όμως περνάει στην αντεπίθεση, με ένα έγγραφο εφημερίδας το οποίο αναφέρει πως η νέα πολιτική της Apple θα φέρει το τέλος των μικρών επιχειρήσεων. Μάλιστα, η εταιρεία αναφέρει πως πάνω από 10 εκατομμύρια επιχειρήσεις χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή τα εργαλεία διαφήμισης του Facebook, οπότε θα είναι καταστροφικό να τους στερηθούν αυτά τα εργαλεία.

Χωρίς τις προσωποποιημένες διαφημίσεις, το Facebook υποστηρίζει πως οι μικρές επιχειρήσεις θα έχουν μείωση στις πωλήσεις τους ύψους 60% για κάθε δολάριο που ξοδεύουν. Μάλιστα, η εταιρεία επισημαίνει πως 44% των μικρών επιχειρήσεων αύξησαν τη χρήση προσωποποιημένων διαφημίσεων στη διάρκεια της πανδημίας, για να μπορέσουν να αντέξουν.

Παρά τη δυνατή επίθεση, η Apple δεν έδωσε καμία απάντηση για τις κατηγορίες του Facebook, όμως η “κόντρα” σίγουρα δεν έχει τελειώσει.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble