Έρχονται τα ελαστικά δίχως αέρα

0

Ανοίγει το πρώτο εργοστάσιο στον κόσμο στο οποίο θα κατασκευάζονται ελαστικά δίχως αέρα! Πρόκειται για μια μονάδα στη Βόρεια Αμερική το άνοιγμα της οποία ανακοίνωσε η Michelin. Η γνωστή εταιρεία θα κατασκευάζει στο εργοστάσιο τα επαναστατικά ελαστικά που ακούν στο όνομα «Tweels».

Το ελαστικά Tweel αποτελεί ένα συνδυασμό ελαστικού και τροχού που παρουσιάστηκε σε πρωτότυπη μορφή από τη Michelin το 2015.

Το πέλμα του Tweel «στηρίζεται», αντί του περιεχόμενου αέρα, από ελαστικές πλευρικές ταινίες που το διατρέχουν εγκάρσια. Η ελαστικότητά τους προσφέρει την αποσβεστική λειτουργία που στα συμβατικά λάστιχα επιτελεί ο αέρας.

Σύμφωνα με τη Michelin, το Tweel αντέχει τρεις φορές περισσότερο από τα συμβατικά ελαστικά και σε αντίθεση με αυτά, το πέλμα μπορεί να αντικατασταθεί χωρίς να απαιτείται να αλλάξει όλη η μονάδα.

Προηγούμενο άρθροΣπάνια ζώα της Κρήτης που απειλούνται με εξαφάνιση
Επόμενο άρθροΤουρισμός: Εργαλείο Εκσυγχρονισμού
CNA Team
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-