ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
TECH & SCIENCE

Apple Watch: Μπορεί να προβλέψει πότε δεν είστε αγχωμένοι

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Υπάρχει μια δυνατότητα στο Apple Watch που έχει σκοπό να μπορεί να ανιχνεύσει το άγχος σας. Και μια νέα μελέτη ισχυρίζεται ότι στην πραγματικότητα λειτουργεί όχι μόνο για να ανιχνεύσει το άγχος σας, αλλά και να το προβλέψει.

Η υπάρχουσα λειτουργία επιτρέπει στους κατόχους Apple Watch να κάνουν ηλεκτροκαρδιογράφημα με την εφαρμογή ECG απευθείας μέσω του ρολογιού τους. Οι εξετάσεις ECG καταγράφουν το χρόνο και τη δύναμη του καρδιακού σας παλμού και αποτελούν ένα τεστ που χρησιμοποιούν οι γιατροί για να μάθουν για τον καρδιακό σας ρυθμό και να αναζητήσουν ανωμαλίες. Σύμφωνα με την Εταιρεία Πυρηνικής Ιατρικής και Μοριακής Απεικόνισης, οι γιατροί χρησιμοποιούν τακτικά ECG για να πραγματοποιούν τεστ αντοχής, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Apple θα ήθελε να συμπεριλάβει τις δυνατότητες ECG στη νέα της τεχνολογία.

“ΧΡΥΣΟΣ

Δεν ήταν σαφές πόσο χρήσιμη θα ήταν η μέτρηση ECG του Apple Watch για την παρακολούθηση του άγχους. Ωστόσο, μια νέα μελέτη ισχυρίζεται ότι η δυνατότητα ECG λειτουργεί ως βασικός ανιχνευτής στρες και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την πρόβλεψη του στρες. Σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Frontiers in Digital Health, «τα τρέχοντα μοντέλα έχουν υψηλή εξειδίκευση, προβλέποντας σχετικά καλά καταστάσεις «χωρίς άγχος», αλλά δεν έχουν την προγνωστική δύναμη να προβλέψει με ακρίβεια τις καταστάσεις «στρες» μέχρι στιγμής.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Πηγή
techblog.gr

Σχετικά άρθρα

Back to top button