Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήTECHApple | Τα AirTag είναι εδώ με UWB, δεκάδες αξεσουάρ

Apple | Τα AirTag είναι εδώ με UWB, δεκάδες αξεσουάρ

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Στο Spring Loaded event η Apple ανακοίνωσε το φημολογούμενο από καιρό AirTag, μία συσκευή που επιτρέπει τον εντοπισμό συσκευών στο δίκτυο Find My. Γνωρίζαμε για αυτό το προϊόν από το 2019, αλλά η εταιρεία δεν το είχε λανσάρει σε κανένα από τα events που έκανε αυτά τα δύο χρόνια.

Τα AirTag μπορούν να τοποθετηθούν σε σχεδόν οποιοδήποτε αντικείμενο, μόνα τους ή με τη χρήση ενός από τα δεκάδες αξεσουάρ που έβγαλε η Apple και κοστίζουν δεκάδες δολάρια. Ο εντοπισμός των αντικειμένων γίνεται με το Find My app και δεν αφορά μόνο προϊόντα της Apple.

mechanical adv 2021

Η σύνδεση των AirTag είναι πολύ απλή και παρόμοια με αυτή των AirPods, απλά τα βάζεις δίπλα με μία iOS συσκευή και τα προσθέτεις στον iCloud λογαριασμό σου. Ως συσκευές έχουν χαρακτηριστικά προστασίας προσωπικών δεδομένων και λειτουργία Ultra-Wideband (UWB) που ονομάζεται “Precision Finding”.

apostolakis adv 2

Η Apple έχει φροντίσει να μην υπάρχει σύγχυση μεταξύ των AirTag ενός χρήστη και αυτά κάποιου άλλου. Αν εντοπίσει κάποια συσκευή που δεν είναι δική του τότε θα πάρει σχετική ειδοποίηση. Η διάθεση ξεκινάει στις 30 Απριλίου στα 29 δολάρια ή κάπου στα 24 ευρώ το ένα, και το πακέτο των τεσσάρων κοστίζει 99 δολάρια ή κάπου στα 82 ευρώ.

Apple AirTag launch 1

ΠΗΓΗ: techmaniacs.gr
zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble