Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήTECHApple | Ερευνά αν το Apple Watch μπορεί να ανιχνεύσει τον covid

Apple | Ερευνά αν το Apple Watch μπορεί να ανιχνεύσει τον covid

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η Apple δεν έχει κρύψει τη διάθεσή της να κάνει το Apple Watch ένα ιατρικό εργαλείο διάγνωσης, προσφέροντας κάτι περισσότερο από απλές fitness πληροφορίες.

Για αυτό το σκοπό συνεργάζεται συχνά με πανεπιστήμια, ειδικά όσον αφορά τον τομέα της καρδιάς. Τώρα προχωρά σε μία νέα έρευνα σε συνεργασία με το University of Washington για να διαπιστώσει αν το Apple Watch μπορεί να εντοπίσει την COVID-19. Η Apple ενδιαφέρθηκε για αυτή τη δυνατότητα, λόγω μιας προηγούμενης ανεξάρτητης έρευνας από ερευνητές του Mount Sinai οι οποίοι διαπίστωσαν πως το Apple Watch μπορεί να προβλέψει την COVID-19 παρακολουθώντας τις διακυμάνσεις στους καρδιακούς παλμούς, μία εβδομάδα πριν το εργαστηριακό τεστ να βγει θετικό.

mechanical adv 2021

Η μελέτη της Apple είτε θα επιβεβαιώσει τα ευρήματα της προηγούμενης έρευνας είτε θα τα διαψεύσει. Η έρευνα θα περιλαμβάνει εθελοντές από το Seattle των ΗΠΑ μεγαλύτερους των 22 ετών, οι οποίοι θα πρέπει να φορούν το Apple Watch καθόλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας και θα χρειαστεί έξι μήνες για να ολοκληρωθεί. Στην περίπτωση που οι συμμετέχοντες αρρωστήσουν κατά τη διάρκεια της έρευνας, θα τους δοθούν δωρεάν COVID-19 tests για το σπίτι.

ΠΗΓΗ: unboxholics.com
zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble