Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήTECHΑποσύρεται η LG από την παγκόσμια αγορά κινητής τηλεφωνίας

Αποσύρεται η LG από την παγκόσμια αγορά κινητής τηλεφωνίας

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Οι φήμες για την απόσυρση της LG από τη mobile αγορά κυκλοφορούσαν από την αρχή της χρονιάς και τώρα η εταιρία έρχεται να επιβεβαιώσει και επίσημα πως κλείνει το τμήμα των smartphones, αφού σημείωνε απώλειες για έξι συναπτά έτη που τις κόστισαν συνολικά $4.5 δισεκατομμύρια.

Η LG είχε φέρει αρκετές καινοτομίες στις μέρες της, όπως τις ultra-wide κάμερες και είχε γίνει ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο. Η αγορά όμως έγινε «απίστευτα ανταγωνιστική» όπως σημείωσαν στελέχη της και τα προβλήματα που αντιμετώπισε τόσο στο hardware όσο και στο software ήταν αρκετά για να μην της επιτρέψουν να ανακάμψει.

mechanical adv 2021

Από εδώ και πέρα η LG θα εκμεταλλευτεί την mobile τεχνογνωσία της για να αναπτύξει τεχνολογίες όπως το 6G και να προωθήσει την ανταγωνιστικότητα σε άλλους τομείς της αγοράς όπως εξαρτήματα ηλεκτρικών οχημάτων, smart homes, ρομποτική, τεχνητή νοημοσύνη, διασυνδεδεμένες συσκευές κ.α. Οι υπάρχουσες mobile συσκευές θα συνεχίσουν να λαμβάνουν after-sale υποστήριξη και αναβαθμίσεις «για χρονική περίοδο που θα διαφέρει ανά περιοχή». Το κλείσιμο του mobile τμήματος αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 31 Ιουλίου.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble