Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήTECHAirPods Max: Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple

AirPods Max: Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο τα AirPods Max, τα νέα ασύρματα over-ear headphones με τεχνολογίες Adaptive EQ, ενεργή ακύρωση θορύβου και Spatial Audio που θα είναι διαθέσιμα από τις 15 Δεκεμβρίου 2020 σε τιμή $549.

Τα AirPods Max διαθέτουν dynamic driver 40mm που έχει σχεδιάσει η ίδια και ισχυρίζεται πως προσφέρει πλούσιο βαθύ μπάσο, απόλυτη ακρίβεια στις μεσαίες συχνότητες και πεντακάθαρες υψηλές, ενώ σε κάθε ακουστικό υπάρχει δικό της chipset H1 για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου.

mechanical adv 2021

airpods max digital crown

apostolakis adv 2

Στο δεξί ακουστικό έχει τοποθετηθεί ρότορας για να ρυθμίζεις με ακρίβεια την ένταση του ήχου, να διαχειρίζεσαι την αναπαραγωγή, να έχεις πρόσβαση στον ψηφιακό βοηθό Siri και να απαντάς/απορρίπτεις εισερχόμενες κλήσεις. Σε ό,τι αφορά την αυτονομία, η Apple υπόσχεται 20 ώρες χρήσης με μία φόρτιση και ενεργοποιημένο το ANC (ενεργή ακύρωση θορύβου) και το Spatial Audio.

Τα AirPods Max θα είναι διαθέσιμα σε αποχρώσεις Space Grey, Sky Blue, Green, Silver και Pink, με την κατασκευή τους να έχει γίνει από ανοξείδωτο ατσάλι και μαλακό υλικό για να τα χρησιμοποιείς άνετα για πολλές ώρες. Τέλος, στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται καλώδιο USB Type-C και θήκη.

airpods max colors

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble