ΓΕΥΣΕΙΣ

Ταλιατέλες με μανιτάρια

Ταλιατέλες με μανιτάρια. Εύκολο και πεντανόστιμο πιάτο με ζυμαρικά για όλη την οικογένεια.

Υλικά

  • 500γρ. ταλιατέλες
  • 250γρ. μανιτάρια portobello, κομμένα σε φέτες
  • 500γρ. μανιτάρια champignon, κομμένα σε φέτες
  • 250γρ. μανιτάρια πλευρώτους, κομμένα σε φέτες
  • 2 κουτ. σούπας δεντρολίβανο φρέσκο
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 80γρ. κρέμα βαλσαλμικού
  • 1 λίτρο ζωμό λαχανικών
  • 60ml ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε όλα τα μανιτάρια. Σοτάρετε για 3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτετε το σκόρδο σοτάροντας για ακόμα 4-5 λεπτά.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στη συνέχεια, προσθέτετε την κρέμα βαλσαμικού, το δεντρολίβανο, τις ταλιατέλες και τον ζωμό σταδιακά ανακατεύοντας ανά διαστήματα.

Όταν τα μακαρόνια απορροφήσουν το ζωμό (αν χρειαστεί προσθέτετε επιπλέον), αφαιρείτε την κατσαρόλα από την εστία και διορθώνετε την γεύση με αλάτι και πιπέρι.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos










Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button