Παρασκευή, 16 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήSTORIESΤο πρώτο δελτίο ΠΡΟ-ΠΟ, είχε σαν έπαθλο λεφτά και ρύζι!

Το πρώτο δελτίο ΠΡΟ-ΠΟ, είχε σαν έπαθλο λεφτά και ρύζι!

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Το πρώτο δελτίο του ΠΡΟ-ΠΟ, που κυκλοφόρησε την 1η Μαρτίου του 1959, ήταν η αποθέωση του μάρκετινγκ, αφού όσοι προέβλεπαν σωστά τα αποτελέσματα εκτός από χρήματα θα κέρδιζαν και το βάρος τους σε ρύζι «Μπάρμπα Μπεν».

Τον Δεκέμβριο του 1958, με βασιλικό διάταγμα, ιδρύεται στην Ελλάδα ο Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΟΠΑΠ), με σκοπό να οργανώσει το παιχνίδι ΠΡΟγνωστικών αγώνων ΠΟδοσφαίρου, το ΠΡΟ-ΠΟ. Η Ελλάδα ακολούθησε το παράδειγμα πολλών ευρωπαϊκών χωρών, στις οποίες λειτουργούσαν ήδη αντίστοιχοι φορείς με μεγάλη επιτυχία. Στόχος της δημιουργίας του οργανισμού ήταν η οικονομική ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού και των δημόσιων εσόδων. «Ενισχύσατε τον αθλητισμό μας. Δώστε στα ελληνικά νιάτα γήπεδα, γυμναστήρια, πισίνες, στάδια, χαρά και υγεία με ένα Προπό», έλεγε η πρώτη διαφήμιση.

mechanical adv 2021

Η συμφωνία προέβλεπε ότι το 45% των εισπράξεων θα μοιραζόταν στους νικητές, ενώ τα υπόλοιπα θα κατέληγαν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αφού αφαιρούνταν τα λειτουργικά έξοδα των πρακτορείων. Με τη σειρά της η ΓΓΑ θα μοίραζε το ποσό στον ΣΕΓΑΣ, στην ΕΠΟ και στην Εταιρεία Ιπποδρομιών.

apostolakis adv 2

Το επιπλέον δώρο-έκπληξη ήταν ότι ο νικητής θα κέρδιζε το βάρος του σε ρύζι. Εξαιρετικό μάρκετινγκ στα τέλη της δεκαετίας του ’50 από την εταιρεία «Μπάρμπα Μπεν», που προέβλεψε την επιτυχία του νέου παιχνιδιού.

Τα παιχνίδια που συμπεριλήφθηκαν στο πρώτο ΠΡΟ-ΠΟ ήταν τα εξής: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Απόλλων Θεσσαλονίκης – Άρης, ΑΕΚ – Εθνικός Πειραιά, ΠΑΟΚ – Πανιώνιος, Παναιγιάλειος – Δόξα Δράμας, Ερμής Πειραιά – Δόξα Πειραιά, Δάφνη Αθηνών – ΑΕΝ Ιωνίας, Ηλυσιακός – Ατρόμητος Αθηνών, ΑΟ Κηφισιάς – ΓΣ Αμαρουσίου, Φίλιππος Θεσσαλονίκης – Δόξα Θεσσαλονίκης, Βερόνα – Νοβάρα, Ταράντο – Αταλάντα.

Το πρώτο δελτίο περιελάμβανε 12 τακτικούς και 2 αναπληρωματικούς αγώνες. Συμπληρώθηκαν 213.670 στήλες και εισπράχθηκαν 1.004.778 δραχμές. Ο μοναδικός «12άρης», τα στοιχεία του οποίου έγιναν γνωστά (Νίκος Πάσαρης, κάτοικος Κυψέλης), κέρδισε 228.360 δρχ. και οι 47 «11άρηδες» πήραν από 4.757 δρχ. Ανάμεσά τους βρίσκονταν και οι Λάκης Πετρόπουλος και Βαγγέλης Πανάκης!

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble