ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
STORIES

«Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» | Το κόμμα του …Ανδρέα Λοβέρδου!!!

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Το σύνθημα είναι ρήξη, σύγκρουση, δημιουργία και το όνομά του «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα», τόνισε ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος ανακοινώνοντας τον Απρίλιο του 2013 την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα κατά την 1η Πολιτική Συνδιάσκεψη της Ριζοσπαστικής Κίνησης Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας (ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.).

Όπως ανέφερε στην ομιλία του, που πραγματοποιήθηκε στο Σπόρτιγκ παρουσία των εκπροσώπων των κινημάτων «Δράση» και «Δυναμική Ελλάδα» καθώς επίσης και του ανεξάρτητου βουλευτή Χρήστου Αηδόνη, το νέο κόμμα θα είναι ανοιχτό ως προς τις θέσεις και την ηγεσία, θα βρίσκεται ανάμεσα στις παρυφές ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει προτάσεις άμεσης δράσης και θα κάνει «τη σύγκρουση, τη ρήξη με όσα μας έφεραν έως εδώ».

“ΧΡΥΣΟΣ

Α. Λοβέρδος: H Ελλάδα τώρα χρειάζεται κάτι καινούργιο

Πρόκειται για ένα κόμμα χωρίς πρωτοκλασάτους πολιτικούς, σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, όπου οι νέοι θα έχουν την μερίδα του λέοντος, ένα κόμμα ευθύνης με λιτό λόγο και αποτελεσματικό έργο που θα συμβάλει στη νέα ελληνική ανόρθωση, ένα κόμμα ευρωπαϊκό, υπέρ της πολιτικής ένωσης της ΕΕ. «Ένα κόμμα που θα αλλάξει την πορεία της χώρας και θα ιδρύσει μαζί με άλλους, την Δ´ Ελληνική Δημοκρατία».

«Σπάμε σήμερα εδώ την αμηχανία και την αδράνεια του πολιτικού συστήματος», είπε ασκώντας κριτική αφενός στην τρικομματική κυβέρνηση η οποία, όπως ανέφερε, «ακολουθεί σχεδόν τις ίδιες μεταπολιτευτικές πρακτικές που μας κατέστρεψαν» και αφετέρου στα κόμματα της αντιπολίτευσης τα οποία «συναγωνίζονται σε δημαγωγία και επικίνδυνους παληκαρισμούς».

“IN_AND_OUT

«Τώρα είναι η ώρα για μια νέα συμφωνία, ούτε εκλογές αλλά ούτε και αυτή κυβέρνηση, η Βουλή θα δώσει τις κατάλληλες λύσεις», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Θέλουμε, όλοι μαζί εμείς που συγκεντρωθήκαμε εδώ, να ξανακάνουμε μεγάλη τη Δημοκρατική Παράταξη και να βοηθήσουμε για να ξαναπάρουμε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες την πατρίδα στα χέρια μας».

Στην ομιλία του επεσήμανε πως στόχος είναι «να παλέψουμε για να συνενώσουμε τον πολιτικό μας χώρο, που βρίσκεται σε μαρασμό, να ξανασυναντηθούμε και με όσους πολίτες παραμένουν ακόμη στο ΠΑΣΟΚ ή μετακινήθηκαν από αυτό στη ΔΗΜΑΡ».

Mechanical Solutions

Γι’ αυτό, ταυτόχρονα με την ίδρυσή μας, κατέληξε, παίρνουμε εκ νέου σήμερα εδώ την πολιτική πρωτοβουλία και απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους και όλες τις δυνάμεις του κέντρου και της κέντρο – αριστεράς ενώ δήλωσε ότι τα θέματα της πολιτικής ηγεσίας καθώς και του προέδρου του κόμματος είναι ανοικτά.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button