Σάββατο, 15 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήSTORIESO Nοστράδαμος προβλέπει ότι το 2021 θα είναι καταστροφική χρονιά

O Nοστράδαμος προβλέπει ότι το 2021 θα είναι καταστροφική χρονιά

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Μια σειρά από ντοκιμαντέρ ερευνά τις προφητείες του Νοστράδαμου, σύμφωνα με τον οποίο, έπονται τα χειρότερα. Η ανθρωπότητα δίνει μεγάλη μάχη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με τον κορωνοϊό και οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας σκάλισαν τις προφητείες του Νοστράδαμου για να ανακαλύψουν τι άλλο έρχεται.

Μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Discovery ερεύνησε τα κρυμμένα οράματα του Νοστράδαμου παρουσιάζοντας τις επόμενες καταστροφές που θα βιώσει η ανθρωπότητα, με βάση πάντα τις προβλέψεις του.

mechanical adv 2021

Ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ, τη μεγάλη φωτιά του Λονδίνου και άλλες καταστροφές, ενώ εκκρεμούν άλλες 942 προφητείες του μέχρι το 3793.

apostolakis adv 2

Οι καταστροφές που έρχονται σύμφωνα με τις προφητείες του Νοστράδαμου

Ένας μεγάλος σεισμός

Μια από τις προβλέψεις του Νοστράδαμου είναι ένας τεράστιος σεισμός στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. «Η γη θα τρέμει για αρκετές νύχτες σε ένα γεμάτο θέατρο», είχε πει ο Γάλλος μελλοντολόγος, με τους αναλυτές να αναφέρουν ότι εννοεί το Χόλυγουντ όταν αναφέρεται στο «θέατρο».

Ο τρίτος Αντίχριστος

Οι περισσότεροι άνθρωποι περιγράφουν τον Αντίχριστο ως μια Βιβλική φιγούρα αντίθετη με τον Ιησού Χριστό, όμως ο Νοστράδομος εννοεί γενοκτονικούς ηγέτες. Ήδη οι μελετητές έχουν εντοπίσει τον Αδόλφο Χίτλερ και τον Ναπολέων και αναφέρουν ότι ο επόμενος θα έρθει πολύ σύντομα, μέσα στα δέκα με είκοσι επόμενα χρόνια. Είναι πολύ πιθανό να έχει ήδη γεννηθεί.

Εκρήξεις ηφαιστείων

Εκτός από τους σεισμούς, ο Νοστράδαμος κάνει λόγο και για εκρήξεις μεγάλων ηφαιστείων όπως στο μεγαλύτερο του πλανήτη, το Γέλοουστοουν στις ΗΠΑ, που είναι ενεργό. Ο Νοστράδαμος αναφέρει ότι το συγκεκριμένο ηφαίστειο θα εκραγεί στις 45 μοίρες γεωγραφικού πλάτους. Το Γέλοουστοιυν βρίσκεται στις 45 μοίρες.

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Ο Νοστράδαμος κάνει λόγο για έναν παγκόσμιο πόλεμο που θα είναι πολύ χειρότερος από τους προηγούμενους δύο. Θα έχει διάρκεια 25-29 χρόνια. Παράλληλα, αναφέρει και μια τεράστια πλημμύρα στη Μεγάλη Βρετανία που θα βυθίσει σχεδόν όλη τη χώρα. Τότε θα κάνουν την εμφάνισή τους οι Αύσονες που θα εισβάλουν στη χώρα.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble