ΣΠΟΡ

Ξεκάθαρος ο «Λάττιος» για τον αποκλεισμό του Γιώργου Κωστάκη – Ακόμη περιμένουμε ανακοίνωση από τον ΑΟΛ

Το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ Λασιθίου «Ο Λάττιος» μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση και παίρνει ξεκάθαρη θέση, όσον αφορά στον αποκλεισμό του αθλητή του Γιώργου Κωστάκη για υπόθεση ντόπινγκ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του «Ο Λάττιος»:

caffeine adv 2021

Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση του ΕΣΚΑΝ και περιμέναμε να τηρηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο.

Ο αθλητής θα απέχει από κάθε δραστηριότητα του συλλόγου μας όσο είναι τιμωρημένος.

neratzoulis neo

Εμείς επειδή δεν ήμασταν δικαστές, περιμέναμε την επίσημη ενημέρωση και τα αποτελέσματα της υπόθεσης αυτής, θέλοντας να στηρίξουμε τον αθλητή μας, καθώς κυριολεκτικά δεν θέλαμε να πιστέψουμε όλα όσα ακουγόντουσαν ότι ισχύουν, διότι είναι ενάντια στην φιλοσοφία και στα «πιστεύω» του συλλόγου μας.

Ο πρόεδρος

Μιχάλης Λεμονής

Να θυμίσουμε την απόφαση του ΕΣΚΑΝ που εκδόθηκε πριν από λίγες μέρες:

Το Δ.Σ. του ΕΣΚΑΝ, σε εφαρμογή των νέων διατάξεων του νόμου 4373/2016 (ΦΕΚ49 Α΄/1-4-2016) επιβάλλει στον αθλητή ΑΜΕΑ, Γεώργιο Κωστάκη, την ποινή αποκλεισμού από κάθε αθλητική δραστηριότητα, διάρκειας τεσσάρων (4) ετών.

Υπενθυμίζεται ότι η παράβαση έλαβε χώρα μετά από σχετικό έλεγχο του ΕΣΚΑΝ στις 2-7-2016, λίγο πριν τη διεξαγωγή των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, και ενώ ο αθλητής επρόκειτο να λάβει μέρος στους Αγώνες εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Δεν του επιβλήθηκε η βαρύτερη ποινή (ισόβιος αποκλεισμός) διότι δεν είναι υπότροπος.

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Γεωργακόπουλος

ΥΓ: Ακόμη αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του Α.Ο.Λ.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button