ΣΠΟΡ

Volleyleague | Προβληματισμός για τα κρούσματα, σκέψεις για διακοπή 10-15 ημερών

Τις τελευταίες ημέρες έχουν προκύψει πολλά κρούσματα και το πιθανότερο σενάριο είναι να υπάρξει μια ολιγοήμερη διακοπή του πρωταθλήματος.

Τα κρούσματα κοροναϊού στις ομάδες της Volleyleague έχουν σημάνει συναγερμό στους υπεύθυνους του πρωταθλήματος και πλέον εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρξει διακοπή της αγωνιστικής δράσης για 10-15 ημέρες.

Το προηγούμενο διάστημα οι Κηφισιά, Φίλιππος Βέροιας και Φοίνικας Σύρου είχαν χτυπηθεί από τον Covid-19, ενώ στα τελευταία τεστ που έγιναν στον Ολυμπιακό ανιχνεύτηκαν 7 θετικά δείγματα, εκ των οποίων τα πέντε ήταν δείγματα που είχαν δώσει αθλητές.

brands heaven2021

Τις τελευταίες ημέρες έχουν προκύψει πολλά κρούσματα και η κατάσταση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ΕΣΑΠ, αλλά και στις τάξεις των αθλητών.

Τη δεδομένη στιγμή το πιθανότερο σενάριο είναι να υπάρξει μια ολιγοήμερη διακοπή του πρωταθλήματος, περίπου 15 ημερών. Όλα ωστόσο θα αποφασιστούν τις επόμενες ημέρες, με τους υπεύθυνους της Volleyleague να είναι σε ανοιχτή γραμμή με τις ομάδες, αλλά και τους εκπροσώπους των αθλητών.

neratzoulis neo
Πηγή
in.gr

Eleonora Radeva

Ονομάζομαι Ράντεβα Ελεονώρα και είμαι 19 ετών. Κατάγομαι από την Βουλγαρία και είμαι γεννημένη στην Ιεράπετρα Λασιθίου. Σπουδάζω Παιδαγωγικά Προσχολικής Εκπαίδευσης στον τομέα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμος. Τα χόμπι μου είναι κυρίως η φωτογράφιση, το διάβασμα βιβλίων και η γυμναστική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button