ΣΠΟΡ

UEFA | Τα νέα σχέδια για το Financial Fair Play«Ζωντανή» παρακολούθηση χωρίς αναδρομικά μέτρα: αυτή είναι η βάση πάνω στην οποία η UEFA θέλει να «χτίσει» το νέο οικονομικό Financial Fair Play (FFP).

Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα Telegraph, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία σκοπεύει να αλλάξει τη φιλοσοφία του τρέχοντος FFP, προκειμένου να μειώσει πλήρως το χάσμα μεταξύ δαπανών και επαλήθευσης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Για παράδειγμα, ο μισθός του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν θα καταγραφεί στον ισολογισμό του συλλόγου για τον Ιούλιο του 2022: σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες, αυτός ο ισολογισμός θα ελεγχθεί μόνο τον Οκτώβριο, χωρίς να είναι σε θέση να επαληθεύσει οποιαδήποτε παράβαση κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Μέσω αυτού του συστήματος οι σύλλογοι θα μπορούσαν δυνητικά να κερδίσουν παραβιάζοντας τα όρια που επιβάλλει η UEFA, αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες αργότερα.

swell adv 2021

Ωστόσο, μέσω της παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο θα υπήρχε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση των υπερβολικών δαπανών και της οικονομικής αστάθειας.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Όλα αυτά, μαζί με άλλες προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, θα συζητηθούν στη Νιόν μεταξύ 9ης και 10ης Σεπτεμβρίου.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button