ΣΠΟΡ

Τόκιο | Όριο έως 10.000 θεατές – 50% της χωρητικότητας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ιαπωνία έχει ήδη απαγορεύσει σε ξένους φιλάθλους να εισέλθουν στην επικράτειά τηςΓνωστός έγινε ο αριθμός των θεατών που θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα υπάρχουν 10.000 θεατές ανά χώρο για τους Αγώνες, ή το 50% της χωρητικότητας, υποσχόμενοι να υπάρξει ασφάλεια εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Το όριο των θεατών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα οριστεί στο 50% της χωρητικότητας του σταδίου έως και 10.000 άτομα κατ ‘ανώτατο όριο», ανέφεραν οι διοργανωτές.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιαπωνία έχει ήδη απαγορεύσει σε ξένους φιλάθλους να εισέλθουν στην επικράτειά της για τους Αγώνες και έχει επίσης μειώσει τον αριθμό των εθελοντών και των προσκεκλημένων.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Πηγή
ΕΘΝΟΣ

Eleonora Radeva

Ονομάζομαι Ράντεβα Ελεονώρα και είμαι 19 ετών. Κατάγομαι από την Βουλγαρία και είμαι γεννημένη στην Ιεράπετρα Λασιθίου. Σπουδάζω Παιδαγωγικά Προσχολικής Εκπαίδευσης στον τομέα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμος. Τα χόμπι μου είναι κυρίως η φωτογράφιση, το διάβασμα βιβλίων και η γυμναστική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button