Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΣΠΟΡΤο μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού για τον Γενάρη

Το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού για τον Γενάρη

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Δεν είναι και λίγα τα… μέτωπα που έχουν ανοίξει ενόψει Γενάρη. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μία μεταγραφική περίοδο που πάντα και παραδοσιακά είναι πιο δύσκολη από εκείνη του καλοκαιριού και άρα και πιο δύσκολο να βρεις τόσο καλές επιλογές.

Παρόλα αυτά το ρόστερ έχει ανάγκες και οι Πειραιώτες – παρότι ακόμα τελικές αποφάσεις δεν υπάρχουν – θα κινηθούν ανάλογα. Λόγω της εικόνας και των δεδομένων με τον Ρούμπεν Βινάγκρε θα αποκτηθεί αριστερός μπακ. Είτε ο Μπιόρκαν είτε άλλη περίπτωση. Εξαιτίας του προβλήματος του Χασάν με τις επιπλοκές που του προκλήθηκαν από τον κορονοϊό ο Ολυμπιακός θα περιμένει και τον νέο κύκλο εξετάσεων του παίκτη, ωστόσο η αβεβαιότητα που υπάρχει για το πότε θα γυρίσει οδηγεί στην απόκτηση φορ με το όνομα του Μήτρογλου να έχει πέσει στο τραπέζι αλλά δεν είναι το μόνο.

mechanical adv 2021

Εκτός όλων αυτών ο Ολυμπιακός αυτήν την περίοδο τσεκάρει και για στόπερ (χωρίς υποχρεωτικά να προκύπτει ότι θα πάρει έναν). Έχει κοιτάξει για στόπερ αλλά και για εξτρέμ και στη σκανδιναβική αγορά. Για τη θέση του εξτρέμ επίσης υπάρχει η πιθανότητα να δούμε μεταγραφή εάν ο Μπρούμα δεν βοηθήσει καθόλου ή ελάχιστα μέχρι τις γιορτές. Στον Ολυμπιακό βέβαια θα αξιολογήσουν και άλλες περιπτώσεις επιθετικογενών παικτών του ρόστερ, όπως των Σουντανί και Κάιπερς. Να θυμίσουμε πως και ο Βινάγκρε και ο Μπρούμα είναι δανεικοί, οπότε εφόσον οριστικά πια αποκτηθούν παίκτες στις θέσεις τους θα πρέπει να αποχωρήσουν. Σαν… ταμείο λοιπόν έχουμε τα εξής: από 2 έως 4 μεταγραφές. Όπου στον αριθμό 2 βάζουμε δίπλα αριστερό μπακ και στον αριθμό 4 εξτρέμ και στόπερ.

apostolakis adv 2

Να επαναφέρουμε επίσης επί τάπητος τα εξής: ο Βινάγκρε αποκτήθηκε για βασικός αριστερός μπακ αλλά αντ’ αυτού ο Χολέμπας παίζει σερί. Ο Μπρούμα αποκτήθηκε για βασικός εξτρέμ αλλά δεν έπαιξε παρά λίγο. Έχει αυτό το στοιχείο τη σημασία του γιατί αλλιώς είναι στο πλάνο ένας παίκτης που αποκτήθηκε για βασικός και αλλιώς για εφεδρεία στην ομάδα. Επί των άλλων μεταγραφών σαφώς περιμένει περισσότερα από παίκτες όπως ο Πέπε ενώ ο Τιάγκο Σίλβα φάνηκε στον αγώνα με τον Βόλο πως θα είναι μία μεταγραφή που θα τον βοηθήσει.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble