ΣΠΟΡ

Θύρα 7 : Προσφέρουμε 10.000 μάσκες σε ανθρώπους που τις έχουν ανάγκη

Η Θύρα 7 στο παρελθόν έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές σε σημαντικά κοινωνικά προβλήματα με δωρεές, όπως συνέβη και πριν από δύο περίπου χρόνια στην τραγωδία στο Μάτι ή στη Μάνδρα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού λοιπόν όπως και κατά το παρελθόν έτσι και τώρα θα βοηθήσουν στη μάχη για την καταπολέμηση του κορωνοϊού με το δικό τους τρόπο.

caffeine adv2020b

Συγκεκριμένα, θα διαθέσουν 10.000 υφασμάτινες μάσκες σε κοινωνικές ομάδες που τις έχουν πραγματικά ανάγκη αυτήν την εποχή, για να συνδράμουν στην προσπάθεια ενάντια στην πανδημία.

Αναλυτικά το μήνυμα της Θύρας 7:

neratzoulis neo

«Η ΘΥΡΑ 7, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ σε δύσκολες στιγμές, έδινε, δίνει και ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση να μην κάνει το ελάχιστο για τους συνανθρώπους μας.

Για αυτό λοιπόν ενημερώνουμε τον κόσμο ότι από σήμερα ξεκινάει η διάθεση ΔΩΡΕΑΝ 10.000 υφασμάτινων, βαμβακερών και πολλαπλών χρήσεων μασκών.

Οι μάσκες θα διανεμηθούν σε ανθρώπους και ομάδες που το έχουνε ανάγκη την δεδομένη χρονική στιγμή ενώ θα υπάρχει αναλυτικότερη ανακοίνωση για τους ΤΡΟΠΟΥΣ διάθεσης τους» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Θύρα 7.

Όπως είπαμε και παραπάνω, το πιο δυναμικό κομμάτι της κερκίδας του Ολυμπιακού, η Θύρα 7, δεν είναι η πρώτη φορά που σε δύσκολες στιγμές για τη χώρα δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο.

Όπως έχει συμβεί αρκετές φορές, από τις αιμοδοσίες μέχρι και τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας αλλά και τους πυρόπληκτους στο Μάτι.

gate.7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button