ΣΠΟΡ

Θύρα 7: «Είστε όλοι λίγοι! Μαρτίνς, μήπως να ετοιμάζεις τα πράγματά σου;»Οργισμένη ανακοίνωση από τη Θύρα 7, μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λαμία στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

«Είστε λίγοι όλοι. Πλέον θα μας βρίσκετε μπροστά σας όταν δεν κάνετε το μοναδικό πράγμα που πρέπει, να νικάτε!», αναφέρουν κατακεραυνώνοντας τους παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ δεν ξεφεύγει από τη δυσμένειά τους και ο Πέδρο Μαρτίνς. «Μηπως ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τα πράγματα σου σιγά-σιγά για κάθε ενδεχόμενο;», καταλήγουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ώρα έφτασε, το ποτήρι ξεχείλισε, είστε ΛΙΓΟΙ ΟΛΟΙ για άλλη μια χρονιά. Ή πάρτε το μπούλο ή μάθετε που παίζετε. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ; ΡΩΤΟΦΑΝΕΣ; Παίζετε με την δυναμό σαν κότες, στην τουμπα χωρίς ψυχή, με την Λαμία με έπαρση ότι έχετε περάσει πριν καν παίξετε.

Η ΘΥΡΑ 7, έκανε υπομονή, δεν μίλαγε τόσο καιρό, ήταν δίπλα σας και σας εμψύχωνε, πλέον όμως, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, όταν δεν κάνετε το μοναδικό πράγμα που πρέπει, ΝΑ ΝΙΚΑΤΕ!

Ελάτε το καλοκαίρι να πάρετε συμβόλαιο και θα είμαστε εκεί, ορισμένοι άνθρωποι εξαφανιστείτε από τον πάγκο γιατί αν δεν φύγετε μόνοι σας θα φύγετε με κλωτσιές. Και Μαρτινς, είχες την ομάδα από την αρχή της χρονιάς, είχες έρθει από τον Απρίλιο να δεις τις ελλείψεις με στόχο να φτιάξεις αυτό που ονειρευόμαστε. Ομως δυστυχώς δεν κατάφερες να έχεις την ομάδα ΠΡΩΤΗ. Μήπως ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τα πράγματα σου σιγά-σιγά για κάθε ενδεχόμενο;»

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close