Αθλητισμός

Τέλος στις πράσινες εμφανίσεις βάζει η Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου

Έναν περίεργο κανονισμό που δεν συναντάμε συχνά στα πρωταθλήματα των χωρών όλου του κόσμου, αποφάσισε να περάσει η Serie Α, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Η Ιταλική ομοσπονδία αποφάσισε να απαγορεύσει στις ομάδες να χρησιμοποιούν ως δεύτερη ή τρίτη εμφάνιση, πράσινες εμφανίσεις.

Η απόφαση αυτή θα γίνει για χάρη των τηλεθεατών, αφού όσοι παρακολουθούν τους αγώνες από την τηλεόραση μπορούν να μπερδευτούν ή να ζαλιστούν λόγω του πράσινου χρώματος του χορταριού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ομάδες όπως η Σασουόλο που έχουν βασική εμφάνιση το πράσινο χρώμα με το μαύρο, δεν θα επηρεασατούν, ωστόσο άλλες ομάδες, όπως η Λάτσιο και η Αταλάντα που έχουν φορέσει ως δεύτερη ή τρίτη εμφάνιση την πράσινη, δεν θα μπορούν πλέον να τη χρησιμοποιούν.

Επίσης πρέπει να τονίσουμε ότι κάποιες ομάδες που έχουν τρία ή τέσσερα χρώματα στην εμφάνισή τους, θα πρέπει να βρουν ένα βασικό χρώμα και το σορτσάκι και οι κάλτσες να έχουν μικρότερο εύρος.


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button