ΣΠΟΡ

Συνάντηση εκπροσώπων του ΑΟΑΝ με τον Σταύρο ΑρναουτάκηΣυνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη είχε το μεσημέρι της Πέμπτης στο γραφείο του στο Ηράκλειο αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΑΟΑΝ.

Συγκεκριμένα ο Μάνος Μακράκης με τον Γιάννη Δανδουλάκη, συνοδευόμενοι από τον αντιδήμαρχο Αγίου Νικολάου Θωμά Χαριτάκη και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο τεχνικών θεμάτων Γιάννη Μαρίνο, ενημερώνοντας τον για τα δεδομένα που υπάρχουν ενόψει της νέας σεζόν, τους στόχους του Δ.Σ. και την προσπάθεια που θα γίνει για μια ακόμη σεζόν με τη συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ εθνική.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο κ. Αρναουτάκης με πολύ προσοχή όπως κάθε φορά άκουσε όσα αναφέρθηκαν, αλλά και το έργο που έχει γίνει τα δύο προηγούμενα χρόνια, δείχνοντας ενθουσιασμένος μιλώντας με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τον ΑΟΑΝ, κάνοντας γνωστό ότι η Περιφέρεια και ο ίδιος θα παραμείνει αρωγός στην προσπάθεια και δίπλα σε ότι του ζητηθεί εκτιμώντας τα όσα έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα στο σωματείο.

Του χαρίστηκαν αναμνηστικά της ομάδας και μια φανέλα με αφιέρωση και τις υπογραφές όλων των παικτών, στην οποία ανάμεσα στους χορηγούς υπήρχε και η Περιφέρεια Κρήτης.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button