ΣΠΟΡ

Super League: Play off στις 7 Ιουνίου;

Το νέο σχέδιο των στελεχών της Superleague για έναρξη των play offs και των play out στις 7 Ιουνίου, λήξη της σεζόν στο τέλος Ιουλίου, μίνι διακοπές των παικτών και έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 4 Σεπτεμβρίου, βγήκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στη δημοσιότητα.

Μετά και τη σημερινή συνεδρίαση της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ με τον ΕΟΔΥ το… restart project του ελληνικού ποδοσφαίρου μπαίνει στην τελική ευθεία του. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, μέχρι την Παρασκευή η Επιτροπή θα στείλει στη Superleague τα μέτρα που θα λαμβάνονται σε περίπτωση κρούσματος κορωνοϊού. Αν δεν αποφασίσει 14ήμερη καραντίνα όλης της ομάδας (παρά μόνο του παίκτη ή των παικτών που θα έχουν προσβληθεί), οι σύλλογοι της Superleague θα ψηφίσουν την προσεχή Δευτέρα (18 Μάη) υπέρ της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος (απαιτούνται ¾ των ψήφων σύμφωνα με τον καινούριο νόμο του Υφ. Αθλητισμού).

caffeine adv2020b

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr το πλάνο των στελεχών της Superleague είναι το εξής: α) επανεκκίνηση των play offs από τις 7 Ιουνίου, δηλαδή περιθώριο τριών επιπλέον εβδομάδων για προπονήσεις β) λήξη της σεζόν μαζί με ημιτελικούς και τελικό Κυπέλλου στο τέλος Ιουλίου γ) ολιγοήμερες διακοπές (15 ημερών) για τους παίκτες των περισσότερων ομάδων δ) έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 6 Σεπτεμβρίου.

Αυτό είναι το τωρινό πλάνο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και το ΔΣ της Superleague με τηλεδιάσκεψη την προσεχή Δευτέρα προκειμένου να επικυρωθεί από τη Λίγκα. Σημειώνεται ότι ήδη η Superleague έχει κάνει αίτημα για εκκίνηση των ομαδικών προπονήσεων και το πράσινο φως αναμένεται να δοθεί την επόμενη εβδομάδα.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button