ΣΠΟΡ

Super League | Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματοςΗ έναρξη της Super League, που ήταν προγραμμματισμένη για το προσεχές Σαββατοκύριακο (21-22/8) αναβλήθηκε, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι λόγω έλλειψης απαρτίας η γενική συνέλευση για την ψήφιση της προκήρυξης του πρωταθλήματος

Ελειπαν από την Γενική Συνέλευση οι Ολυμπιακός Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ, δηλαδή οι πέντε ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτική στέγη και δεν είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σε πρώτη φάση όμως, η προκήρυξη δεν εγκρίνεται και τα γήπεδα θα μείνουν κλειστά στις 21 και 22/8, ημερομηνίες που, με βάση το αρχικό πρόγραμμα, θα «συνόδευαν» την πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Άμεσα θα έχουμε νέες εξελίξεις στο ζήτημα, όμως είναι δεδομένο πως υπάρχει χάσμα ανάμεσα στους συλλόγους. Την Πέμπτη (19/8) έχει οριστεί επαναληπτική Γ.Σ, όμως και εκεί τα… κουκιά είναι μετρημένα. Αν η προκήρυξη εγκριθεί έστω και με απλή πλειοψήφια, δεν γίνεται να ακουστεί το πρώτο σφύριγμα της σεζόν το Σάββατο (21/8), αφού ο ΚΑΠ προβλέπει ότι οι ομάδες πρέπει να έχουν ενημερωθεί για το πρόγραμμα τουλάχιστον 96 ώρες νωρίτερα από την έναρξη των αγώνων. Άρα, η σέντρα της Super League είναι στον «αέρα» και κανένας δεν ξέρει αν θα εξομαλυνθεί η κατάσταση άμεσα, ώστε να οριστεί η πρεμιέρα για το επόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/8).

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button