ΣΠΟΡ

Super League | 11-12 Σεπτεμβρίου η έναρξη του πρωταθλήματοςΝέα αναβολή πήρε η έναρξη της Super league καθώς ούτε στη σημερινή (23/8) Γενική Συνέλευση ψηφίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Έτσι το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει στις 28 Αυγούστου αλλα η πρεμιέρα πάει για τις 11 Σεπτεμβρίου.

Στη ΓΣ αποφασίστηκε ομόφωνα η προκήρυξη να τεθεί προς έγκριση σε μία εβδομάδα και αφού στις ημέρες που μεσολαβούν, βρεθεί η λύση στο θέμα με τα τηλεοπτικά και με τις πέντε ΠΑΕ που ακόμη δεν έχουν δώσει τα χέρια με την Cosmote.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία τα έχουν βρει στο οικονομικό με το συνδρομητικό, όχι όμως και στη διάρκεια του συμβολαίου αφού θέλουν κλειστό διετές ενώ η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι για 1+1.

Η ενημέρωση της Λίγκας:

swell adv 2021

Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε, όπως για τεχνικούς λόγους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η οποία είναι σε καλό δρόμο, να οριστεί Γ.Σ. την Τρίτη 31/8/2021, ώστε να ψηφιστεί η προκήρυξη. Ως εκ τούτου, οι επαναληπτικές Γ.Σ. της Τετάρτης (25/8) και της Παρασκευής (27/8), δε θα διεξαχθούν.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button