ΣΠΟΡ

Super League: Συμφωνήθηκε το αίτημα για επιστροφή του κόσμου

Τη βούλησή τους να επιτραπεί (υπό προϋποθέσεις) η παρουσία κόσμου στα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος εξέφρασαν ομόφωνα οι ομάδες της Super League. Η κυβέρνηση θα λάβει την τελική απόφαση.

Ομόφωνα στηρίζεται πλέον το αίτημα να επιτραπεί παρουσία κόσμου στα παιχνίδια που απομένουν για το πρωτάθλημα.

Στο σημερινό Δ.Σ. της Super League εκφράστηκε απ’ όλες τις ομάδες η βούληση για αίτημα στην κυβέρνηση και τις αρμόδιες υγειονομικές Αρχές να ανοίξουν ξανά οι εξέδρες.

caffeine adv2020b

Κάτι που -εφόσον γίνει δεκτό- θα ισχύσει υπό προϋποθέσεις και συγκεκριμένα με πλαφόν τις 8.000 κόσμου (ανεξαρτήτως αν το 20% της χωρητικότητας είναι μεγαλύτερος αριθμός) και διεξαγωγή των αντίστοιχων αγώνων με αυτούς που έχουν γίνει ως τώρα επίσης χωρίς θεατές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

neratzoulis neo

«Σε συνέχεια προηγούμενης ομόφωνης απόφασής του, το Δ.Σ. της Super League επιβεβαίωσε ομόφωνα (με τη θετική ψήφο και των 14 ΠΑΕ – μελών του) τη βούλησή του περί διεξαγωγής των λοιπών αγώνων των ομάδων της Super League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-20) με την παρουσία φιλάθλων.

Εισήγησή μας είναι να επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων μέχρι του 20% της συνολικής χωρητικότητας του οικείου γηπέδου, αλλά μέχρι ανωτάτου ορίου 8.000 φιλάθλων.

Περαιτέρω απόφασή μας είναι όπως οι αγώνες του β’ γύρου των playoffs γίνουν χωρίς παρουσία φιλάθλων εφόσον οι αντίστοιχοι αγώνες του α’ γύρου των playoffs αντιστοίχως έγιναν χωρίς την παρουσία φιλάθλων, πλην αν και οι δυο διαγωνιζόμενες ομάδες συμφωνήσουν εγγράφως για το αντίθετο».

Back to top button