ΣΠΟΡ

Σπουδαία κίνηση από τον Ολυμπιακό: Στο γήπεδο «Καραισκάκη» η Μυρτώ (video)

Ένα στιγμιότυπο που ξεπερνά ακόμα και το ίδιο το ποδόσφαιρο εκτυλίχθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν τη σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.Οι «ερυθρόλευκοι» σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία κάλεσαν την άτυχη Μυρτώ που από το καλοκαίρι του 2012, μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από Πακιστανό στην Πάρο δίνει τον δικό της αγώνα, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Μάλιστα την Μυρτώ αγκάλιασε και η μασκότ των Πειραιωτών ενώ στα μάτριξ του γηπέδου έπαιξε αφιέρωμα για την περιπέτεια της κοπέλας. Στη συνέχεια βγήκε και στον αγωνιστικό χώρο όπυ φωτογραφήθηκε μαζί με τις δύο ομάδες ενώ δίπλα της ήταν και μια άλλη κοπέλα με παρόμοια προβλήματα που είναι οπαδός του Ολυμπιακού.

caffeine adv2020b

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button