ΣΠΟΡ

Σεμέδο | Ελεύθερος με 10.000 ευρώ εγγύηση και δίχως περιοριστικούς όρους

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας μετά την καταγγελία 17χρονης για ομαδικό βιασμό

Ελεύθερος με την επιβολή ενός μόνο περιοριστικού όρου αυτόν της εγγυοδοσίας των 10.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του σήμερα ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο. Ο 27χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού απολογούνταν επί 2,5 ώρες στην ανακρίτρια και σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτο Θέμα, κατά την απολογία του αρνήθηκε το αδίκημα του ομαδικού βιασμού που του αποδίδεται.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σε βάρος του, όπως επίσης και σε βάρος ενός 40χρονου Νιγηριανού καταγγελία είχε καταθέσει μια 17χρονη κοπέλα, υποστηρίζοντας ότι οι δυο άνδρα την βίασαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. Βγαίνοντας από τα δικαστήρια ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους, ενώ αρνήθηκε κατά την απολογία του την κατηγορία που του απαγγέλθηκε κάνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγο για συναινετική συνεύρεση με την 17χρονη.

Νωρίτερα, κάτω από άκρα μυστικότητα κατέθεσε στην ανακρίτρια η 17χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή και τον 40 Νιγηριανό μάνατζερ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα κατέθεσε και η μητέρα της. Αυρίο απολογείται στην ανακρίτρια ο έτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button