ΣΠΟΡ

Σε κακή κατάσταση η υγεία του Πελέ

Λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του Πελέ έφερε στη δημοσιότητα ο γιος του Εντίνιο σε συνέντευξή του στο Globoesporte…

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος εδώ και μήνες αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας με τον γιο του να επιβεβαιώνει ότι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.Πριν από λίγους μήνες έκανε επέμβαση στον γοφό για να αποκατασταθεί ένα πρόβλημα που είχε αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό.

caffeine adv 2021

Έτσι έχει φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να περπατήσει και να χρειάζεται βοήθημα για να μπορέσει να κάνει έστω και λίγα βήματα. Αποφεύγει να βγει από το σπίτι λόγω του προβλήματος αυτού ενώ και η ψυχολογία του είναι επιβαρυμένη αρκετά φτάνοντάς σε σημείο κατάθλιψης.

«Η ψυχολογία του είναι αρκετά εύθραυστη. Έκανε μία επέμβαση αρθροπλασίας και η αποκατάσταση του δεν ήταν η κατάλληλη. Αυτό το πρόβλημα στην κίνηση του προκάλεσε ένα είδος κατάθλιψης. Σκεφτείτε το. Είναι ο Βασιλιάς. Πάντα ήταν μία επιβλητική φιγούρα και σήμερα δεν μπορεί να περπατήσει φυσιολογικά. Είναι σαν θηρίο στο κλουβί», ήταν κάποια από τα λόγια του.

neratzoulis neo

Σχετικά άρθρα

Back to top button