ΣΠΟΡ

Σχορτσανίτης | «Νοσηλεύτηκα, δεν μπορούσα να κουμαντάρω τον εαυτό μου» | Video

Ένας μπασκετμπολίστας που έχει ακούσει τόσα πολλά, από τα media, τους οπαδούς, τις ομάδες από τις οποίες πέρασε. Πολλοί έλεγαν πως ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης αδίκησε το ταλέντο αλλά και τον εαυτό του με τον τρόπο που πορεύτηκε, ωστόσο ο ίδιος έχει απαντήσει ελάχιστες φορές.

Πιο συγκεκριμένα, όταν στην τρίτη του χρονιά στον Ολυμπιακό, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης πήγε σε κλινική στην Ελβετία, όλοι επέσπευσαν να συμπεράνουν πως έκανε προσπάθεια να χάσει κιλά.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο ίδιος θυμάται «Η πιο απλή δικαιολογία που ακούστηκε τότε ήταν ότι πήγα στην κλινική για να βοηθηθώ με τα κιλά…»

Δεκατρία χρόνια μετά, ο big Sofo αποκαλύπτει τι πραγματικά τον οδήγησε στο να μην ακουμπήσει μπάλα για 15 μέρες σε ένα ησυχαστήριο μακριά από την Ελλάδα και πως έφτασε μέχρι το σημείο του να χάσει τον εαυτό του.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos

«Είχα θέμα να διαχειριστώ το ψυχολογικό θέμα και αυτό οδήγησε στην μείωση των αθλητικών επιδόσεων και την αύξηση των κιλών. Αν δεν είχα αυτή τη βοήθεια στην κλινική σίγουρα θα είχα σταματήσει το μπάσκετ».

Καθηλωτικός ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης λέει τη δική του αλήθεια όπως την μοιράστηκε στο 9ο «My Story». Για τα κιλά του, την καριέρα του, την ψυχολογία του, το μπάσκετ, την ζωή του.

Κάμερα, μοντάζ: Παύλος Σφενδυλάκης Κάμερα, Φωτογραφία: Χρήστος Λώλος

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button