ΣΠΟΡ

Σχολή ποδοσφαίρου της Valencia στο «Porto Elounda Golf & Spa Resort» στην Ελούντα

Τελευταία ενημέρωση:

Σχολή ποδοσφαίρου  Valencia Soccer School Camp για τη σεζόν του 2018 σε συνεργασία με την Global Premiere Soccer, έναν από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους οργανισμούς ποδοσφαίρου στον κόσμο, θα λειτουργήσει στο Porto Elounda Golf & Spa Resort στην Ελούντα Λασιθίου.

Η σχολή θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, από το Μάιο έως και τον Οκτώβριο του 2018 απευθυνόμενη σε παιδιά ηλικίας 3 έως 16 ετών και για θα εισάγει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το πρόγραμμα kindergarten για νεαρούς επισκέπτες από 3 έως 6 ετών.

Τα παιδιά θα μαθαίνουν τις αξίες της ομαδικότητας της Valencia CF, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, απευθείας από επαγγελματίες, και θα διασκεδάζουν παίζοντας ποδόσφαιρο.

Η Elounda SA Hotels & Resort θα προσφέρει επίσης σε 2 από τα παιδιά που θα συμμετάσχουν, την ευκαιρία να κερδίσουν από 1 εισιτήριο για να παρακολουθήσουν ζωντανά έναν αγώνα της Valencia CF, μαζί με ένα τουρ στο στάδιο και τη γνωριμία με τους παίκτες.

Το Valencia Club de Futbol είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο επιτυχή ποδοσφαιρικά κλαμπ στην Ισπανία και την Ευρώπη.

Για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 3-6 ετών, το πρόγραμμα kindergarten είναι το πρώτο και μοναδικό που προσφέρεται στην Ελλάδα, με δραστηριότητες που περιλαμβάνουν διασκεδαστική προπόνηση σε συνδυασμό με παιχνίδι.

Τα παιδιά ηλικίας 6-16 ετών θα προπονούνται από προπονητές με υψηλά προσόντα οι οποίοι θα προέρχονται απευθείας από την ακαδημία VCF στην Ισπανία.

Τα παιδιά θα προπονηθούν σύμφωνα με τη μεθοδολογία προπόνησης της Valencia CF Academy.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close