ΣΠΟΡ

Σχεδόν έτοιμο το Ολυμπιακό στάδιο του Τόκιο

«Μαγικό» χαρακτήρισαν τα μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής το εθνικό στάδιο του Τόκιο, το οποίο θα φιλοξενήσει τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων και τα αγωνίσματα του στίβου.

Το στάδιο είναι μία από τις τρεις εγκαταστάσεις που δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, αλλά οι Ιάπωνες καθησύχασαν τους Αθανάτους ότι θα τηρηθούν οι ημερομηνίες παράδοσης.

neratzoulis neo

Το έργο είναι έτοιμο κατά 99% και οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει για τις 21 Δεκεμβρίου μια λαμπρή γιορτή εγκαινίων. Το στάδιο σχεδιάστηκε από τον Κένγκο Κούμα και παρόλο που υπερέβη τον αρχικό προϋπολογισμό, οι αντιδράσεις των ανθρώπων της ΔΟΕ έδειξαν ότι το 1,1 δισ. ευρώ επενδύθηκε σωστά. Οι εγκαταστάσεις που δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί είναι του βόλεϊ και των υδάτινων σπορ. Η πρώτη αναμένεται να παραδοθεί τον Δεκέμβριο και η δεύτερη τον Φεβρουάριο.

Θετικά σχόλια απέσπασε και η εγκατάσταση του σλάλομ. Αθλητές και αθλήτριες πήραν μέρος σε μια δοκιμαστική διοργάνωση και εντυπωσιάστηκαν.

bakaliko lagos

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκονται και οι ιθύνοντες των αεροδρομίων του Τόκιο. Από τον προσεχή Μάρτιο θα μπορούν να υποδέχονται καθημερινά περισσότερες πτήσεις. Οι Ιάπωνες πιστεύουν ότι το 2020 θα επισκεφθούν τη χώρα τους 40 εκατ. άνθρωποι.
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button