ΣΠΟΡ

Σαββίδης: Ήρθε η ώρα να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚΤελευταία ενημέρωση:

Ο Ιβάν Σαββίδης ανήμερα των γενεθλίων του έλαβε αμέτρητες ευχές. Εχει κι ο ίδιος τη δική του. Περισσότερο είναι πίστη βέβαια, καθώς το αφεντικό του ΠΑΟΚ είναι σίγουρος ότι έφτασε η ώρα για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.

Ο κ.Σαββίδης, με δηλώσεις του στο «Metropolis», τόνισε ότι με πίστη και υπομονή θα έρθει κι αυτή η στιγμή.

Επίσης πρόσθεσε: «Πρέπει να κερδίσουμε τα τρία ματς με τον Παναθηναϊκό».

Αναλυτικά μίλησε για:

  • Τους Πόντιους ομογενείς που συνάντησε στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου: «Χάρηκα που φώναζαν «ζει ο Πόντος». Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος κουβαλάει στις ψυχές του τα συναισθήματα και τις ελπίδες και δείχνει ιδιαίτερη αγάπη στην ιστορική πατρίδα του».
  • Τις επικείμενες κόντρες με τον Παναθηναϊκό: «Θα έχουμε τρία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία. Ο ΠΑΟΚ είναι παντού και παντού. Εδώ σήμερα αισθάνθηκα το απόλυτο αίσθημα της Τούμπας. Ελπίζω ότι τα παιδιά που θα αγωνιστούν και κόντρα στον Παναθηναϊκό και κόντρα στις άλλες ομάδες στο Κύπελλο και το Πρωτάθλημα θα ακούσουν και θα καταλάβουν ότι χρειαζόμαστε Κύπελλο».
  • Το πότε θα πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα: «Η ώρα μας ήρθε ήδη. Το πιο σημαντικό είναι η πίστη και όλα θα γίνουν. Χρειάζεται υπομονή, συμβαίνουν αλλαγές και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο μέλλον μπροστά του».

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close