ΣΠΟΡ

Πρόταση για αφαίρεση 10 βαθμών στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό στον ΜελισσανίδηΚόλαφος για την ΑΕΚ από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Πιο συγκεκριμένα κατηγορείται για ανάμειξή της στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας που έγιναν στις 2 Φεβρουαρίου 2019 και το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας παραπέμπει την υπόθεση στο δικαστικό τμήμα της ίδιας επιτροπής με εισήγηση για βαριές ποινές.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή είναι για ποινή αφαίρεσης δέκα βαθμών στην ΑΕΚ και παράλληλα ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο στον ιδιοκτήτη, Δημήτρη Μελισσανίδη, στον στενό του συνεργάτη, Γιάννη Παπαδόπουλο και στο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Αγγελο Δανιήλ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας αναμένεται να αποφασίσει αν η ΑΕΚ και οι Μελισσανίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Δανιήλ θα κληθούν ή όχι σε απολογία, κάτι που αναμένεται να συμβεί καθώς η υπόθεση φαντάζει σοβαρή. Η καταγγελία για παρεμβάσεις στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας έγινε την 1η Ιουνίου 2019 και οι εξελίξεις για την υπόθεση άρχισαν να διαρρέουν το τελευταίο διάστημα, διάστημα που ολοκληρώθηκε και η έρευνα. Στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας εξελέγη ο Σκάρλος, ο οποίος παραιτήθηκε για να αναλάβει πρόεδρος ο Σφήκας, που είναι δηλωμένος οπαδός της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ διεξάγει έρευνα για παρεμβάσεις, απειλές, βία, χρηματισμούς και σε εκλογές άλλων ΕΠΣ που ξεπερνούν τις 10, μετά από καταγγελία του προέδρου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button