ΣΠΟΡ

Πώς ο Δημήτρης Σταματάκης έκανε Ρεάλ και Ατλέτικο να «κονταροχτυπηθούν» για την απόκτησή του

Ο 18χρονος Έλληνας τερματοφύλακας, Δημήτρης Σταματάκης ζει το όνειρό του, καθώς έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και υπέγραψε συμβόλαιο στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μόλις στα 18 του χρόνια, ο Δημήτρης Σταματάκης, κατάφερε να υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του, όχι με οποιοδήποτε ελληνικό κλαμπ, αλλά με την Ατλέτικο Μαδρίτης!

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Πρόκειται για ένα τεράστιο επίτευγμα της Σχολής τερματοφυλάκων AGA (Athens Goalkeepers Academy) καθώς η Ατλέτικο απέκτησε τον Σταματάκη από την συγκεκριμένη Ακαδημία, στην οποία εκπαιδευόταν τα τελευταία 5 χρόνια κι ενώ τα τελευταία 3,5 χρόνια δεν ανήκε σε καμία ομάδα και δεν αγωνιζόταν σε κανένα πρωτάθλημα!

Ποιος είναι όμως ο νεαρός Έλληνας πορτιέρε, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των «ροχιμπλάνκος» και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους; Το gazzetta.gr «ξετυλίγει» το κουβάρι της μεταγραφής του…

Ο Σταματάκης ξεκίνησε στις Ακαδημίες της AGA το 2016. Όπως εξήγησε μέσω του gazzetta.gr, o υπεύθυνος της Ακαδημίας, Χρήστος Λάμπρου, ο Σταματάκης είχε το potential για να σταθεί στο μέλλον σε κορυφαίο επίπεδο. Μάλιστα, η περίπτωσή του δεν είχε περάσει απαρατήρητη από πολλές ελληνικές ομάδες, ωστόσο, ο προπονητής του τον προόριζε για μεγαλύτερα πράγματα. Κι αυτή η στιγμή όπως αποδείχθηκε δεν άργησε να έρθει.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos
Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button