Σάββατο, 15 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΣΠΟΡΠοδόσφαιρο: Τα καλύτερα φυτώρια της Ευρώπης

Ποδόσφαιρο: Τα καλύτερα φυτώρια της Ευρώπης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Την ώρα που η «Μασία» της Μπαρτσελόνα είναι σε ύφεση, αναδεικνύοντας λιγότερους ποδοσφαιριστές από ό,τι στο παρελθόν όταν είχε τροφοδοτήσει πάνω από τη μισή ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα με γηγενή ταλέντα, η «καντέρα» της Ρεάλ Μαδρίτης αναδεικνύεται το κορυφαίο «φυτώριο» της Ευρώπης, αφού 39 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα έχουν περάσει από τις ακαδημίες της «βασίλισσας».

Σύμφωνα με το Ποδοσφαιρικό Παρατηρητήριο CIES που εδρεύει στην Ελβετία και βασίστηκε σε στοιχεία έως την 1η Οκτωβρίου, η Ρεάλ έχει αναδείξει τον μεγαλύτερο αριθμό ενεργών παικτών στα πρωταθλήματα Αγγλίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Γερμανίας και φυσικά Ισπανίας από όλες τις ομάδες. Ως μέλος του φυτωρίου μιας ομάδας χαρακτηρίζεται από την UEFA ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε τουλάχιστον τρία χρόνια στον σύλλογο αυτόν από τα 15 έως τα 21 του έτη.

mechanical adv 2021

Βασισμένη πάντα στο δόγμα της εποχής μετά τους «γκαλάκτικος», που έλεγε «με τους Ζιντάν και τους Παβόν», η Ρεάλ υποχρεώθηκε σε έναν βαθμό να στραφεί και στη δική της παραγωγική διαδικασία και λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών που είχε υποστεί για μια μεταγραφική περίοδο το 2017.

apostolakis adv 2

Φέτος βλέπει 39 δικά της παιδιά στα ρόστερ των συλλόγων των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων, αντί 36 πέρυσι, ενώ η δεύτερη στην κατάταξη Μπαρτσελόνα παρέμεινε στάσιμη στα 34.

Οσον αφορά συνολικά τα 31 κυριότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, του ελληνικού συμπεριλαμβανομένου, την πρωτιά σε αριθμό παικτών από το φυτώριό της πήρε πλέον η Παρτιζάν Βελιγραδίου από τον Αγιαξ. Το σερβικό ταλέντο φαίνεται να ανακτά έπειτα από καιρό τη θέση που είχε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κατά τον 20ό αιώνα, καθώς από τις επτά πρώτες ομάδες οι τρεις είναι σερβικές.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble