ΣΠΟΡ

ΠΟΑΝ: Νέοι προπονητές και πιο ευέλικτα προγράμματα για τους μικρούς μας φίλουςΤο καλοκαίρι τελείωσε, τα σχολεία ξεκίνησαν μαζί και η νέα ποδηλατική χρονιά!

Η νέα χρονιά θα βρει τον Ποδηλατικό Όμιλο Αγίου Νικολάου με πολλές αλλαγές με την πιο σημαντική την προσθήκη δύο νέων προπονητών και πιο ευέλικτο πρόγραμμα για να μπορούν να συμμετέχουν περισσότερα παιδιά!

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε, πλέον, την προπονητική καθοδήγηση του νέου και πολλά υποσχόμενου απόφοιτου της γυμναστικής Ακαδημίας Γρηγοράκη Δημήτρη.

Επίσης, έχουμε τη χαρά να προσθέσουμε στην προπονητική μας ομάδα τον πολυνίκη του αθλήματος και πρωταθλητή Ελλάδος Καστραντά Χάρη. Κάποιες από τις διακρίσεις του Χάρη είναι:

swell adv 2021

Πρωταθλητής Ελλάδος Ανδρών ΕΛΙΤ, νικητής Διεθνών γύρων Σρβίας, Κόσοβου και Αλγερίας, νικητής Νέων στο Γύρο Ελλάδας, Συμμετοχές σε Παγκόσμια και Πανευρωπαικά Πρωταθλήματα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Επιλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας Τόκιο 2020 και μέλος της Εθνικής Ομάδας από το 2007 έως και σήμερα!

Έχοντας πλέον ενισχυθεί στο μέγιστο δυνατόν, δίνουμε το πρώτο μας ραντεβού για την νέα χρονιά το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, στις 17:00 στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπου.

Σας περιμένουμε γονείς και παιδιά για να ενημερωθείτε και να ασχοληθείτε με το άθλημα της ποδηλασίας!


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button