ΣΠΟΡ

Πλήρωσε τον Λάζαρο η ΑΕΚ

Η Ένωση έκανε πίσω και έδωσε σήμερα 41105 ευρώ στον διεθνή εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ έκανε πίσω και έδωσε 41105 ευρώ στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όπως έγινε γνωστό στην εκδίκαση της προσφυγής του παίκτη, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Οι κιτρινόμαυροι λοιπόν έδωσαν 27.805 ευρώ για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος και 10.000 ευρώ για την πρόκριση στο Europa League. Επίσης η Ένωση έδωσε στον διεθνή εξτρέμ 3.000 ευρώ για ενοίκια και 400 ευρώ για επίδομα αδείας.

Τα χρήματα κατατέθηκαν σήμερα στον Χριστοδουλόπουλο, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι οφείλονται ακόμα 33.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε φόρους και εισφορά αλληλεγγύης.

Η ΑΕΚ ισχυρίζεται ότι η εισφορά αλληλεγγύης δεν είναι φόρος και ότι δεν έχει προκύψει αν τα εισοδήματα του ποδοσφαιριστή προέρχονται αποκλειστικά από την ΑΕΚ.

«Από το εκκαθαριστικό του προκύπτει ότι τα εισοδήματα ήταν αποκλειστικά από την ΑΕΚ», απάντησε η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή Άσπα  Σουλούκου, ενώ ο μάνατζέρ του Αντώνης Αποστολόπουλος, που κατέθεσε ως μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι τα ποσά της συμφωνίας ηταν «καθαρά».Οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα. Με την ΑΕΚ να υποστηρίζει ότι επιμένει στην προσπάθειά της για τιμωρία του παίκτη και τον Ολυμπιακό. Την ώρα που οι Ερυθρόλευκοι και ο Λάζαρος είναι βέβαιοι ότι θα δικαιωθούν.

Πηγή
to10

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close