Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΣΠΟΡΠΑΟΚ | O Σαββίδης ζήτησε το κύπελλο!

ΠΑΟΚ | O Σαββίδης ζήτησε το κύπελλο!

Ο Ιβάν Σαββίδης είδε τον ΠΑΟΚ να προκρίνεται για τέταρτη φορά τα πέντε τελευταία χρόνια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ζήτησε από τους παίκτες να φέρουν την κούπα στον Λευκό Πύργο.

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ο «Δικέφαλος» μεγαλώνει και στα χρόνια της κυριαρχίας του Ιβάν Σαββίδη έχει μετατραπεί σε πρωταγωνιστή, με κατακτήσεις τίτλων και παρουσίες σε τελικούς. Μετά την περσινή σεζόν του… τίποτα, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε και διεκδικεί το όγδοο κύπελλο της ιστορίας του στον τέταρτο τελικό την τελευταία πενταετία.

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και περήφανος για την πρόκριση της ομάδας στον τελικό και το έδειξε στην επικοινωνία, μέσω βίντεο κλήσης, που είχε με τους ποδοσφαιριστές και το τιμ του «Δικεφάλου», αμέσως μετά τη λήξη του δεύτερου ημιτελικού με την ΑΕΚ.

mechanical adv 2021

Ο Ιβάν Σαββίδης πριν από τον πρώτο ημιτελικό είχε ζητήσει από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να τον κάνουν περήφανο και να δώσουν μια χαρά στον κόσμο τους. Κάτι που επανέλαβε κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας την ώρα των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια της Τούμπας σημειώνοντας πως τώρα θα πρέπει να τελειώσουν τη… δουλειά στον τελικό της 22ας Μαΐου κόντρα στον Ολυμπιακό.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble