ΣΠΟΡ

ΠΑΟΚ και Πάμπλο Γκαρσία στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα για τους προκλητικούς πανηγυρισμούς

Εμπρηστικές και υβριστικές συμπεριφορές από πλευράς ΠΑΟΚ και Πάμπλο Γκαρσία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου ερευνά ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, τόσο σε ποινικό όσο και σε πειθαρχικό επίπεδο.

Πιθανή παραβίαση του αθλητικού νόμου σε σχέση με ποινικά αδικήματα που αφορούν εμπρηστικές, προκλητικές και υβριστικές συμπεριφορές εξετάζει ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου και αφορούν ειδικά τους πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ και του Πάμπλο Γκαρσία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Για τον λόγο αυτόν, ο κ. Σιμιτζόγλου έχει ζητήσει το οπτικοακουστικό υλικό που υπάρχει προκειμένου να το εξετάσει.

Ο ίδιος εισαγγελέας φέρει και την ιδιότητα του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ και υπό αυτή την ιδιότητα θα ερευνήσει και πιθανές πειθαρχικές παραβάσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ και των μελών της αποστολής του.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button