ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός, Μπάσκετ | Διαγωνισμός τριπόντων με φιλανθρωπικό άρωμα

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης συγκέντρωσε 23 πόντους στον διαγωνισμό τριπόντων που έγινε στο ημίχρονο του Ολυμπιακός – Μεσολόγγι, χαρίζοντας έτσι 2300 μάσκες στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κέρδισε σε διαγωνισμό τριπόντων τον Γκριν του Χαρίλαου Τρικούπη.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Χαρίλαο Τρικούπη στο πλαίσιο του προγράμματος «Bwin Monday Night against COVID-19» και στο ημίχρονο της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός τριπόντων.

neratzoulis neo

Ο νικητής του διαγωνισμού, ήταν ο Λαρεντζάκης, ο οποίος συγκέντρωσε 30 πόντους και «δώρισε» 3000 ιατρικές μάσκες μιας χρήσης στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά (κάθε εύστοχο σουτ αντιστοιχούσε σε 100 μάσκες).

 

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός πρόσφερε υγειονομικό υλικό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, δείχνοντας έτσι το κοινωνικό του πρόσωπο σε ένα ακόμη «bwin Monday Night Game Against Covid – 19».

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, παρέδωσε στην Θεοδώρα Κουτσαγγέλη, Διευθύντρια του Σελίβειου Γηροκομείου Μεσολογγίου, υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του Γηροκομείου, ενώ στη συνέχεια παρέδωσε στον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Διοικητή του Γενικoύ Νοσοκομείου Αιτ/νίας Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «Χατζηκώστα», υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του νοσοκομείου.
Σχετικά άρθρα

Back to top button