ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός | Έχει καταθέσει πρόταση για τον Μανωλά σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει καταθέσει πρόταση στη Νάπολι για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά., η οποία μάλιστα φτάνει τα 15-18 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τη “Repubblica”.

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά για την ενίσχυσή του στο κέντρο της άμυνας και σύμφωνα με τους Ιταλούς έχει καταθέσει πρόταση για τον Κώστα Μανωλά.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

“Πρόταση για τον Μανωλά. Ο Ολυμπιακός θέλει να επαναφέρει στην Ελλάδα τον αμυντικό, η Νάπολι το σκέφτεται” αναφέρουν μεταξύ άλλων τα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται και σε ποσά.

Συγκεκριμένα τονίζουν ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει στο τραπέζι ένα ποσό που κυμαίνεται από τα 15 μέχρι τα 18 εκατομμύρια ευρώ για τον 30χρονο στόπερ σύμφωνα με τη “Repubblica”.

swell adv 2021

Βέβαια, το συγκεκριμένο ποσό απέχει αρκετά από αυτό που φέρεται να ζητά η Νάπολι για τον παίκτη, το οποίο είναι διπλάσιο φτάνοντας τα 36 εκατομμύρια ευρώ. Όσα είχε δώσει για να τον αποκτήσει.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μανωλάς έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την Νάπολι το οποίο του αποφέρει περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας.


Σχετικά άρθρα

Back to top button