Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΣΠΟΡOFILAND: Στην τελική ευθεία για το νέο προπονητικό κέντρο

OFILAND: Στην τελική ευθεία για το νέο προπονητικό κέντρο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία για την έναρξη των εργασιών στο ΒΑΚ ώστε να γίνει ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο, αντάξιο της ιστορίας του ΟΦΗ, αλλά και βάσει των επιταγών που ορίζει η ποδοσφαιρική εποχή.

Η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία του κόσμου έχει πάντοτε στο κάδρο το αγωνιστικό κομμάτι και αυτό είναι που ορίζει μία χρονιά, μία πορεία μέσα στο χρόνο, αλλά αυτό που αρχίζει στον ΟΦΗ θα ορίσει την ιστορία του μέλλοντος και θα χαράξει τη γραμμή για τα επόμενα χρόνια.

mechanical adv 2021

Αν μη τι άλλο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά έργα στη χώρα μας και προφανώς το μεγαλύτερο στην Κρήτη, ενώ το λίφτινγκ θα αναγεννήσει το ΒΑΚ που μετράει πάνω από 30 χρόνια ζωής, με τα τελευταία βελτιωτικά έργα να χάνονται στο… χρονικό βάθος του 2004. Δεκαεπτά χρόνια μετά και με αρκετές διοικητικές παλινωδίες που άφησαν τον ΟΦΗ και το ΒΑΚ στη μοίρα του, ο Μιχάλης Μπούσης περνάει από το στόχο στις πράξεις για να κάνει το αυτονόητο για κάθε ομάδα: ένα σύγχρονο προπονητήριο.

apostolakis adv 2

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός και επειδή ακριβώς αυτό ενστερνίζονται και στον ΟΦΗ εξ ου δεν βγάζουν προς τα έξω οποιαδήποτε λεπτομέρεια για τα έργα προτιμώντας να περάσουν απευθείας στις πράξεις και -όταν με το καλό γίνουν- στα εγκαίνια, ας δούμε ποια θα είναι τα έργα που θα γίνουν στο «Βαρδινογιάννειο» και αυτά που έρχονται στην περιβόητη έκταση του Σκαφιδαρά.

Το μεγαλύτερο έργο αφορά τα γήπεδα όπου θα γίνει ανακατασκευή και όπως γράψαμε τη Δευτέρα θα έρθουν όλα στο ίδιο επίπεδο, όπως συμβαίνει στα σύγχρονα προπονητικά κέντρα. Το σημαντικότερο είναι ότι η ανακατασκευή θα συνοδευτεί και με νέο, υβριδικό, χλοοτάπητα που σημαίνει προφανώς καλύτερη ποιότητα, αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες εργασίες που θα λάβουν χώρα από τον επόμενο μήνα και για τους επόμενους 3-4 μέχρι την ολοκλήρωσή τους. Προφανώς θα γίνει λίφτινγκ και στις κτιριακές εγκαταστάσεις, ενώ θα δημιουργηθούν και εγκαταστάσεις για τις Ακαδημίες (καινούργια αποδυτήρια) δείχνοντας ξεκάθαρα αυτό που έχουν ως πρώτο μέλημα στον ΟΦΗ: το μέλλον του συλλόγου και το μέλλον είναι οι Ακαδημίες.

Κι εδώ ακριβώς έρχεται η έκταση στο Σκαφιδαρά, η οποία παραμένει στο πλάνο και για την οποία, όπως δήλωσε πρόσφατα ο Βασίλης Λαμπρινός, θα υπάρξουν εξελίξεις τους επόμενους μήνες. Τα έργα που θα γίνουν τώρα δεν έχουν σχέση με αυτά της συγκεκριμένης έκτασης. Εκεί, όταν θα αρχίσουν, θα μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο, εκεί θα μιλάμε για την εκτόξευση του ΟΦΗ, αφού το σχέδιο περιλαμβάνει ξενώνες, υπερσύγχρονες αίθουσες και όλα όσα πρέπει να γίνουν για να μεγαλώσουν το ΒΑΚ και να δημιουργηθεί η OFILAND. Εκεί θα αλλάξει τελείως επίπεδο ο ΟΦΗ, αποκτώντας ένα από τα πιο σύγχρονα προπονητικά κέντρα της Ευρώπης, τα οποία μάλιστα θα μπορούν να χρησιμοποιούν για προετοιμασία και ομάδες του εξωτερικού.

Κάθε πράγμα στον καιρό του, όπως λέει ο λαός. Αυτή τη στιγμή στον ΟΦΗ ρίχνουν το βάρος στις εργασίες που θα αρχίσουν προσεχώς και θα αφορούν κατά κύριο λόγω τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Βαρδινογιαννείου» και έπειτα, όταν θα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις, θα αρχίσουν και αυτά στην υπόλοιπη έκταση στο Σκαφιδαρά.

Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε ότι ο Μιχάλης Μπούσης έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση των έργων, ενώ τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα συμπράξει με ένα κονδύλι της τάξεως του 1 εκ. ευρώ, περίπου. Αυτά τα χρήματα προορίζονται για τις εργασίες που αφορούν το χλοοτάπητα των γηπέδων που θα ανακατασκευαστούν στο ΒΑΚ.

Και κρατήστε για το τέλος και αυτό: μετά το ΒΑΚ παίρνει σειρά το «Γεντί Κουλέ». Και εκεί θα γίνουν βελτιωτικά έργα -κάποια εξ αυτών θα είχαν ήδη γίνει αν δεν είχαμε την πανδημία- ενώ και εκεί θα έχουμε ανακατασκευή του χλοοτάπητα από τη βάση του για να λυθεί μία και καλή το πρόβλημα που παρουσιάζεται κατά καιρούς αναφορικά με την κατάσταση του χορταριού.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble