Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΣΠΟΡΟΦ Ιεράπετρας | Πυρ και μανία με τη διαιτησία του αγώνα κόντρα...

ΟΦ Ιεράπετρας | Πυρ και μανία με τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στον Ιωνικό

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Φοβερά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον Ιωνικό έχουν στον ΟΦ Ιεράπετρας. Μάλιστα η ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής. Πυρ και μανία με τη διαιτησία είναι στον ΟΦ Ιεράπετρας. Μάλιστα η ΠΑΕ ανέβασε και σχετικό video ενώ στάθηκε και στην αντιμετώπιση της ΕΡΤ!

«Το πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής κ. Μαχαίρας στον ΟΦΙ, στο ΟΦΙ – ΙΩΝΙΚΟΣ 1-2 και ενώ το σκορ ήταν 1-1. Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Και η ΕΡΤ αγνόησε την φάση αυτή από τις καλύτερες φάσεις του αγώνα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η ΠΑΕ ΟΦΙ.

mechanical adv 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΑΕ Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

apostolakis adv 2

«Ιεράπετρα 21-3-2021

Το Δ.Σ. του ΟΦΙ , με λύπη και αγανάκτηση ανακοινώνει τα ακόλουθα που αφορούν το σημερινό παιγνίδι ΟΦΙ – ΙΩΝΙΚΟΣ (1-2) στο Βουζουνεράκειο Στάδιο Ιεράπετρας.

Την Παρασκευή 19-3-2021 δημοσιοποιήσαμε σχετική ανακοίνωση μας , σύμφωνα με την οποία , επισημάναμε με ευγένεια και αξιοπρέπεια και χωρίς να θίξουμε οποιονδήποτε , ότι και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο στα παιγνίδια μεταξύ ΙΩΝΙΚΟΥ και ΟΦΙ ορίστηκαν δύο διαιτητές από την Αθήνα (Α γύρος 1ος ο κ. Κατοίκος , 4ος ο κ. Μαχαίρας , Β γύρος 1ος ο κ.Μαχαίαρας , 4ος ο κ. Αλαμπέης) με διαιτησία του κ. Μαχαίρα και στους δύο αγώνες.

ΟΦ Ιεράπετρας: Ανακοίνωση για τους διαιτητές που ορίστηκαν στον αγώνα με τον Ιωνικό

Όπως προαναφέραμε το θεωρήσαμε συμπτωματικό , δεν αναφερθήκαμε στην διαιτησία του πρώτου αγώνα όπου δεν μας εδόθη πέναλτι (βλέπε video), και θεωρήσαμε σκόπιμο να αντιληφθεί με ευγενικό τρόπο ο σημερινός διαιτητής κ. Μαχαίρας ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στον σημερινό αγώνα.

Δυστυχώς παρά την προσπάθεια μας ο κ. Μαχαίρας δεν έδωσε εμφανέστατο πέναλτι σε βάρος του Ιωνικού στο 71′ λεπτό (βλέπε video) , όπου ο αμυντικός του Ιωνικού “κατεδάφισε” στην κυριολεξία τον επιθετικό παίκτη του ΟΦΙ Κούστα , ενώ αυτός προσπαθούσε να κάνει κοντρόλ με το στήθος στο πιό κρίσιμο σημείο του παιγνιδιού , και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 1-1.

Ειλικρινά λυπούμεθα για το θράσος του κ. Μαχαίρα , στον οποίο είχαμε κρούσει το κώδωνα του κινδύνου με τον καλύτερο τρόπο.

Η ομάδα μας παίζει πάντα με εντιμότητα και αξιοπρέπεια , δεν ανήκουμε σε κάποιο κλάμπ ομάδων , για αυτό και τα αποτελέσματα μας δεν είναι ποτέ “περίεργα” και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η στάση μας θα εκτιμηθεί έστω και αργά.

Εκτός αν έχει αποφασισθεί από αυτούς που κινούν τα νήματα να υποβιβαστούμε..

Σας παρακαλούμε μην μας διώχνετε από το ποδόσφαιρο..

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ του ΟΦΙ

Ο πρόεδρος

Αθανάσιος Χηνόπουλος».

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble