ΣΠΟΡ

Ο Ζοσέ Σα είναι η απόλυτη προτεραιότητα του ΟλυμπιακούΟ Κώστας Νικολακόπουλος όπως αναφέρει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», απόλυτη προτεραιότητα των Πειραιωτών είναι να διατηρήσουν στις τάξεις τους τον Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος έχει κάνει καλή σεζόν και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον αγοράσουν από την Πόρτο.Οι πιθανότητες να τα καταφέρουν είναι αρκετές και ήδη κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, μιας και ο 26χρονος γκολκίπερ θέλει να είναι βασικός και οι «δράκοι» δεν δείχνουν να έχουν πλάνο να του προσφέρουν τη θέση.

Πέραν όλων των άλλων, το σενάριο για τον Κάριους μοιάζει ακραίο, καθώς πέρα από τις κακές εμφανίσεις του τον τελευταίο χρόνο, το κόστος μιας τέτοιας κίνησης είναι τεράστιο. Ο Γερμανός γκολκίπερ στοιχίζει φέτος στην Μπεσίκτας 1 εκατ. ευρώ για «ενοίκιο» στη Λίβερπουλ και άλλα 1,7 εκατ. για το συμβόλαιό του, ενώ του χρόνου τα αντίστοιχα ποσά ανεβαίνουν στα 1,5 και 1,8 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close