Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΣΠΟΡΟ Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας |...

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας | Video

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο εμβληματικός αρχηγός της εθνικής ομάδας στο Γιούρο 2004, θριάμβευσε στις εκλογές της ΕΠΟ με 66 ψήφους και μόλις 2 λευκά, έχοντας ουσιαστικά την καθολική αποδοχή των 68 εκλεκτόρων που συμμετείχαν σε ηλεκτρονική ψηφοφορία λόγω της πανδημίας.

Η παρουσία όμως του Ζαγοράκη δε συνοδεύτηκε από την ανανέωση σε πρόσωπα που είχε ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι εκλέκτορες απέρριψαν τις υποψηφιότητες των χρυσών παιδιών του EURO, του Χαριστέα, του Καφέ, του Δημήτρη Παπαδόπουλου, αλλά και του Ανατολάκη.

mechanical adv 2021

Στη θέση των συμβούλων εκλέχθηκαν τα ίδια φθαρμένα πρόσωπα του παρελθόντος, με τον αρχηγό της Εθνικής να πρέπει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και τις πρακτικές ετών.

apostolakis adv 2

Οι φίλαθλοι ποντάρουν πλέον στον δυναμικό χαρακτήρα και την κοινή αποδοχή του νέου προέδρου, που θα κληθεί να υλοποιήσει το όραμα για αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τις επιταγές της FIFA και της UEFA, που προέκυψαν μετά από συνεννόηση με την Ελληνική Κυβέρνηση.

Όραμα, στο οποίο οι Ενώσεις με την ψήφο τους γύρισαν την πλάτη, επιμένοντας στο κατεστημένο της δήθεν εξυγιαντικής ΕΠΟ των περασμένων ετών.

Σε αυτές τις εκλογές ντροπής, επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ που προεξοφλούσε την παρουσία 11 συμβούλων με τις ευλογίες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Καλούνται πλέον και αυτοί να αποδείξουν στην πράξη ότι θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια για αλλαγές του Θοδωρή Ζαγοράκη και όχι τροχοπέδη, αφήνοντας στην άκρη τις πρακτικές του παρελθόντος που οδήγησαν σε ανυποληψία το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κάτι, που η πλειοψηφία των ομάδων της Σούπερ Λιγκ έχει ως κοινό αίτημα, συγχαίροντας τον νέο πρόεδρο.

Στο χέρι όλων είναι η σημερινή ημέρα να μην αποδειχθεί μαύρη για το ποδόσφαιρό μας, αλλά πραγματικά το εφαλτήριο για κάτι το καλύτερο. Χωρίς χρονοτριβή από κανέναν.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble