ΣΠΟΡ

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης τίμησε τον Ο.Φ.Ιεράπετρας

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης τίμησε τον Ο.Φ.Ιεραπετρας για την κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας.

Το βράδυ της Τρίτης, η ομάδα του Λασιθίου θα γιορτάσει τη σπουδαία επιτυχία της, σε εκδήλωση που θα διοργανώσει στο κέντρο της Ιεραπετρας

«Είναι μια διάκριση», όπως είπε ο κ.Αρναουτάκης, «που προβάλλει την Ιεράπετρα, ολόκληρη την Κρήτη και το κρητικό ποδόσφαιρο και η Περιφέρεια Κρήτης νιώθει περήφανη για όλα τα αθλητικά σωματεία που διακρίνονται εντός και εκτός Κρήτης κι είμαστε πάντα κοντά τους».

Η Διοίκηση, παίκτες, εκπρόσωποι της ΕΠΣ Λασιθίου και ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επισκέφθηκαν απόψε τον Περιφερειάρχη στο γραφείο του για να τον ευχαριστήσουν, όπως είπε ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Χηνόπουλος, για την στήριξη που παρέχει η Περιφέρεια στο Σωματείο και η οποία βοήθησε στην θετική πορεία και τη διάκριση της ομάδας.Μάλιστα ο Πρόεδρος, παρέδωσε αναμνηστική αθλητική φανέλα του ΟΦΙ στον κ. Αρναουτάκη, ο οποίος και ανταπέδωσε, προσφέροντας το συλλεκτικό μετάλλιο της Περιφέρειας για να κοσμεί τα νέα γραφεία του Ομίλου Φιλάθλων Ιεράπετρας.

Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε την περαιτέρω ενίσχυση των αθλητικών υποδομών της Ιεράπετρας έτσι ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις νέες υποχρεώσεις που έχει η περιοχή και η ομάδα του ΟΦΙ στην Γ΄ εθνική κατηγορία.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης, ο πρόεδρος της ομάδας, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΛ Μιχάλης Παπαγεωργίου ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για τη συνεχή στήριξή του στον αθλητισμό του Δήμου τους αλλά και ολόκληρης της Κρήτης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Μανόλης Ξομπλαράκης, ενώ τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησαν ο αρχηγός Γιάννης Τζελέπης και ο Μάριος Παπαδόπουλος, από τους διακριθέντες παίκτες της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close