Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός πάει στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της κεντρικής διαχείρισης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας ακύρωση της απόφασης που ελήφθη κατά πλειοψηφία από τη γενική συνέλευση της Super League.

Βάσει αυτής προστέθηκε στο καταστατικό η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιώματων όλων των ΠΑΕ του συνεταιρισμού από την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η πειραϊκή ομάδα εδράζει την ένστασή της στο νόμο που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ΠΑΕ της κατηγορίας να διαπραγματεύεται μόνη τα τηλεοπτικά δικαιώματά της.

Υπενθυμίζεται ότι κατά της κεντρικής διαχείρισης είχε ταχθεί με την ψήφο του και ο Παναθηναϊκός. Η υπόθεση θα συζητηθεί ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου στις 5 Οκτωβρίου 2021.


Η ανακοίνωση: «Προσφυγή της ΠΑΕ με την επωνυμία “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” και τον διακριτικό τίτλο “ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ” ΚΑΤΑ του ποδοσφαιρικού συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία “ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ” ΠΕΡΙ αναγνώρισης της ακυρότητας άλλως ακύρωσης της απόφασης της γενικής συνέλευσης του Συνεταιρισμού, που ξεκίνησε την 2.9.2021 και ολοκληρώθηκε κατόπιν διακοπής την 9.9.2021, σχετικά με την τροποποίηση του καταστατικού του Συνεταιρισμού και την υποχρεωτική ανάθεση της κεντρικής διαχείρισης των ραδιοτηλεοπτικών και άλλων συναφών δικαιωμάτων του συνόλου των μελών στο Συνεταιρισμό από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και εφεξής».

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button