ΣΠΟΡ

Ο ΟΦΗ δίπλα στους πληγέντες της ΚρήτηςΒοήθεια στους πλημμυροπαθεις πρόσφεραν με εθελοντική εργασία ποδοσφαιριστές,τεχνικό τεαμ,και υπάλληλοι της ΠΑΕ ΟΦΗ,που βρέθηκαν στην περιοχή της Χερσονήσου χθες το μεσημέρι και βοήθησαν τους κατοίκους στις προσπάθειες που κανουν να ξανασταθουν στα ποδια τους.

Σύσσωμη η ομάδα βοήθησε στον καθαρισμό οικιών και όπου αλλού τους ζητήθηκε να συνδράμουν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (17/11) στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Χερσονήσου, στηρίζοντας εθελοντικά την προσπάθεια της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου στον καθαρισμό της περιοχής και δίνοντας ελπίδα για την επόμενη μέρα.

swell adv 2021

Κάτι παραπάνω από ένα γκολ, ή μια νίκη. Κάτι περισσότερο ακόμα και από την κατάκτηση ενός τροπαίου. Ένα συναίσθημα μοναδικό!

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Μια ποδοσφαιρική ομάδα πρέπει συνεχώς να αποδεικνύει ότι πρωτίστως αποτελεί έναν κοινωνικό οργανισμό που στόχο έχει να προσφέρει στον συνάνθρωπο!

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ έδειξαν για μια ακόμα φορά το μεγαλείο της ψυχής τους, δίνοντας ουσιαστική βοήθεια στους πληγέντες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα  του Δήμου Χερσονήσου.

Η ομάδα μας θέλησε παράλληλα να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού και βοήθειας προς όλους όσοι το έχουν ανάγκη!


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button