Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΣΠΟΡΟ ΟΦ Ιεράπετρας στη Super League 2 - Παίρνει την θέση του...

Ο ΟΦ Ιεράπετρας στη Super League 2 – Παίρνει την θέση του Πανιώνιου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Μέσα από ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας, έγινε γνωστό πως η ομάδα της Κρήτης θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και πως ο Πανιώνιος χάνει τη θέση του στο πρωτάθλημα της Super League 2. «Δεν μας αρέσει που έπρεπε μια ομάδα που γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1890 να βουλιάξει οικονομικά για να ανεβούμε», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ

mechanical adv 2021

«Ο ΟΦΙ στη Β’ Εθνική από σήμερα Δευτέρα 21-9-2020.

apostolakis adv 2

Ο ΟΦΙ στις 26 καλύτερες ελληνικές ομάδες.

Δεν μας αρέσει που έπρεπε μια ομάδα που γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1890 να βουλιάξει οικονομικά για να ανεβούμε. Δεν μας αρέσει να βλέπουμε τον Πανιώνιο με την ανατριχιαστική ιστορία του να κατρακυλάει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες για να ανεβεί ο ΟΦΙ.

Ομως το δικαιούτο ο ΟΦΙ όταν πήρε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και δεν ανέβηκε κατηγορία επί της ουσίας. Μη λέμε πάλι τα ίδια.

Συγχαρητήρια σε όλους, συγχαρητήρια στον κόσμο μας, χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα συνέβαινε, συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, στη Διοίκηση και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, προπονητές και παίκτες.

Ιστορική στιγμή για τον ΟΦΙ, ιστορική στιγμή για την Ιεράπετρα, ιστορική στιγμή για το Λασίθι».

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble