ΣΠΟΡ

Ο ΟΦ Ιεράπετρας στη Super League 2 – Παίρνει την θέση του ΠανιώνιουΜέσα από ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας, έγινε γνωστό πως η ομάδα της Κρήτης θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και πως ο Πανιώνιος χάνει τη θέση του στο πρωτάθλημα της Super League 2. «Δεν μας αρέσει που έπρεπε μια ομάδα που γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1890 να βουλιάξει οικονομικά για να ανεβούμε», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Ο ΟΦΙ στη Β’ Εθνική από σήμερα Δευτέρα 21-9-2020.

Ο ΟΦΙ στις 26 καλύτερες ελληνικές ομάδες.

swell adv 2021

Δεν μας αρέσει που έπρεπε μια ομάδα που γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1890 να βουλιάξει οικονομικά για να ανεβούμε. Δεν μας αρέσει να βλέπουμε τον Πανιώνιο με την ανατριχιαστική ιστορία του να κατρακυλάει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες για να ανεβεί ο ΟΦΙ.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ομως το δικαιούτο ο ΟΦΙ όταν πήρε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και δεν ανέβηκε κατηγορία επί της ουσίας. Μη λέμε πάλι τα ίδια.

Συγχαρητήρια σε όλους, συγχαρητήρια στον κόσμο μας, χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα συνέβαινε, συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, στη Διοίκηση και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, προπονητές και παίκτες.

Ιστορική στιγμή για τον ΟΦΙ, ιστορική στιγμή για την Ιεράπετρα, ιστορική στιγμή για το Λασίθι».


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button